Greengaz 28.02.2015 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 na moje to: niiktaspecjalnego ( nomen omen ) spacjalnie nie znam , ale wydaje mi się*że ma fantazję (a takie osoby lubię) a greengaz podpierając się kodeksem honorowym po prostu stchórzył Polecam bliższe zapoznanie. Gwarantuję ciekawe, niesmaczne i niespecjalne /nomen omen/ wrażenia. Kompendum tutajhttp://forum.muratordom.pl/search.php?searchid=9283209 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiek 28.02.2015 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 na moje to: niiktaspecjalnego ( nomen omen ) spacjalnie nie znam , ale wydaje mi się*że ma fantazję (a takie osoby lubię) a greengaz podpierając się kodeksem honorowym po prostu stchórzył Fantazje? to malo powiedziane.:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
syberia 28.02.2015 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 green zapoznam się*, może zmienię zdanie ale ten link coś nie chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 28.02.2015 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 green zapoznam się*, może zmienię zdanie ale ten link coś nie chodzi U mnie chodzi. Kliknij lewym na nick i wybierz "Zobacz posty". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 01.03.2015 06:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Fantazje? to malo powiedziane.:rotfl: Przeciez ty już mi powiedziałaś.Dlaczego nie chcesz zrozumieć ,że pojedynek kulinarny na FM jest zdrowym i właściwym wyjściem z takiej sytuacji.Boisz się ,że nie będziesz mogła brać w nim udziału.???. Skoro facet ma tak dużo do powiedzenia w wątkach kulinarnych jest znakomitym krytykiem,zna ten fach ,wie co to takie wyzwanie, jeśli chce być honorowy. Przyjąć go powinien.A ty mi tu fantazje.Nie z tobą ma być ten pojedynek.To tak trudno zrozumieć. Time 07:07 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 01.03.2015 06:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Pozostało 17 H Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 01.03.2015 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Zegar tyka. time 08:29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 01.03.2015 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Pozostało 14,5 h.Ja to bym chciał znać zdanie Reakcji Szanownej.Można taki pojedynek na przepisy kulinarne, zrobić czy Redakcja da mi mi bana i skasuje we wątek.?? ? Zaznaczam aby się lepiej odnieść do bana.Kolportaż w normie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 01.03.2015 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Co zrobi greengaz...co zrobi Redakcja.Jest to zgodnie z prawem???Regulaminem..??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 01.03.2015 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Może być pojedynek kulinarny na Forum Muratora??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 01.03.2015 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Odpowiedzi: 29Odwiedzin: 536 licznik pracuje proszę na to zwrócić uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalaf5 01.03.2015 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 No to będę kibicował, do boju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 01.03.2015 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 (edytowane) No to będę kibicował, do boju. Polecam zapoznanie się z wpisem #22, 23, 24 zanim się zabierze głos. Będziesz wówczas wiedział z kim masz do czynienia. Przypomne zatem http://forum.muratordom.pl/search.php?searchid=9290282 Polecam również do oceny poziom polemiki z NS np. tutaj http://forum.muratordom.pl/showthread.php?231608-steki-z-krowy-mlecznej-i-nie-tylko&highlight=stek. Z łatwością wyrobisz sobie zdanie. Edytowane 1 Marca 2015 przez Greengaz Polecam również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 01.03.2015 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Zegar tyka. time 08:29Oj, błędy kolego, błędy się wkradają! Zegar tika a tyme to 08:29. Bądź konsekwentnie nietuzinkowy. Lubelsko-owsiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiek 01.03.2015 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Przeciez ty już mi powiedziałaś.Dlaczego nie chcesz zrozumieć ,że pojedynek kulinarny na FM jest zdrowym i właściwym wyjściem z takiej sytuacji.Boisz się ,że nie będziesz mogła brać w nim udziału.???. Skoro facet ma tak dużo do powiedzenia w wątkach kulinarnych jest znakomitym krytykiem,zna ten fach ,wie co to takie wyzwanie, jeśli chce być honorowy. Przyjąć go powinien.A ty mi tu fantazje.Nie z tobą ma być ten pojedynek.To tak trudno zrozumieć. Time 07:07 . Trudno zrozumiec ... co Ty tutaj jeszcze robisz:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 01.03.2015 15:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Time 16:08 Pozostało już nie 8 H Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 01.03.2015 15:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Oj, błędy kolego, błędy się wkradają! Zegar tika a tyme to 08:29. Bądź konsekwentnie nietuzinkowy. Lubelsko-owsiany. Nie o to chodzi.Time się zimniejsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 01.03.2015 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Nie o to chodzi.Time się zimniejsza.Chodzi nie chłodzi. Mniejsza po to by większa była. Wciurności! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 01.03.2015 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Dwie strony bredni... a ile postów nabite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 01.03.2015 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 na moje to: niiktaspecjalnego ( nomen omen ) spacjalnie nie znam , ale wydaje mi się*że ma fantazję (a takie osoby lubię) a greengaz podpierając się kodeksem honorowym po prostu stchórzył Wydaje Ci się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts