anSi 01.03.2015 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Dwie strony bredni... a ile postów nabite Sama ze dwa nabiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 02.03.2015 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 (edytowane) Padłeś greengaz.Nie masz szacunku.....do mnie.Kurtuazji Ci za brakło.Rękawicy nie podjąłeś. p.s wa................się w r............To jest twoja porażka tchórzu.Gogo i super gogo przyleciało by cie wspierać .Nic to jesteś tchórz.Redakcja widzi ,że chciałem dobrze. Edytowane 2 Marca 2015 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 02.03.2015 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 Padłeś greengaz.Nie masz szacunku.....do mnie.Kurtuazji Ci za brakło.Rękawicy nie podjąłeś. p.s wa................się w r............To jest twoja porażka tchórzu.Gogo i super gogo przyleciało by cie wspierać .Nic to jesteś tchórz.Redakcja widzi ,że chciałem dobrze. Syn mi powiedział ,że Murator jako czasopismo u nas w sklepie -pach musi być.Nie jestem tego pewien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiek 02.03.2015 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 Syn mi powiedział ,że Murator jako czasopismo u nas w sklepie -pach musi być.Nie jestem tego pewien. :lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 03.03.2015 06:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 (edytowane) :lol2::lol2::lol2: Z czego się cieszysz ,że nic nie potrafisz gotować ,że bierzesz udział w wątku ,który cie nie dotyczy,że zabierasz głos a nie powinnaś.Pojedynek miał być.By skończyć wreszcie z tym co ma mi do zarzucenia przeciwnik .Albo gotuje albo idzie stąd.Nie gotuje więc po prostu stchórzył.Czyli niemerytorycznie się wypowiadał w moich watkach o gotowaniu.Tyle.Czasami i Redakcji trza cukrować.Robisz to to nie wiesz.:rotfl: Edytowane 3 Marca 2015 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 03.03.2015 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Padłeś greengaz.Nie masz szacunku.....do mnie.Kurtuazji Ci za brakło.R Przecież to oczywiste, że nie mam szacunku. "Z idiotą się nie dyskutuje, ponieważ najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem." Przy okazji. Zapoznaj sie ze znaczeniem słowa kurtuazja, bo wygląda na to, że klepiesz co ślina przyniesie, a za brakło piszemy łącznie. Popraw się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 03.03.2015 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Liczy się jedno jesteś forumowym pieniaczem.Rękawicy nie podniosłeś.Robisz czyli uprawiasz swój proceder w stosunku do mnie cały czas.Daję ci zatrudnienie bo chce rozmawiać o postawieniu i nie tylko u mnie butli gazowej.Wszędzie mnie krytykujesz.Wprowadzasz zamęt tym samym przyciągasz rzesze gapiów którzy chcą mi nawsadzać.Ja kolego chcę gotować i chce się tym pochwalić innym, takiego mam konika..Bez twojego udziału.ponieważ ,gdyż, wątki źle wyglądają jak ty niemerytorycznie się pojawiasz.Zrozum to wreszcie chłopie wiecznie i w około Macieju. "Z idiotą się nie dyskutuje, ponieważ najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem." za brakło piszemy oddzielnie.Ponieważ za znaczy coś innego co znaczy brakło.;). Mam cie w ignorowanych i EOT. kurtuazja grzeczność, kultura, galanteria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 03.03.2015 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 To trochę szerzej. Po początkowych próbach odwiedzenie od pomysłu „pojedynku” przez weekend nie psułem twojego samozadowolenia ze „świetnego” pomysłu. Cieszyłeś się w sobotę i niedzielę jak się udało mi dokopać. W tym czasie napisałeś kilkanaście jak zwykle bełkotliwych postów, kilka kolejnych gróźb, plotłeś od rzeczy. Widać było, że się realizujesz i głowę dam, że razem z synkiem „kucharzem”, mieliście zrywanie boków i rżeliście do łez. Twoja „twórczość” spotkała się z komentarzami typu „Q.....wa kto to potrafi zrozumiec?” ---------- W złości zalewającej oczy i rozum, czkaniach i pierdnięciach, wylewaniu pomyj nie zauważyłeś pewnie, że nigdy nie odniosłem się do sraczki /to jedno z określeń forumowicza/ prezentowanej przez ciebie w wątkach kulinarnych. Ponownie pomyliłeś mnie z kimś innym. Kilka razy już tłumaczyłem. Moje zainteresowanie budzi nie to co prezentujesz na talerzach, ale co prezentujesz sobą. Dlaczego – uzasadniałem w innym wątku. Mam swoje lata i jeszcze nie zdarzyło mi się spotkać takiego zadufanego w sobie ignoranta, obnoszącego się z chamstwem, lukami w elementarnym wykształceniu. Wierz mi, nie masz się czym chwalić. Wzbudzasz łagodnie mówiąc …. litość. Startować możesz w pluciu na odległość, długości sikania po murze, rzucie wiadrem z pomyjami, ilością beknięć czy pierdnięć. W tych dyscyplinach z pewnością jesteś najlepszy. Może kiedyś trafisz na godnego przeciwnika. PS. 1 Bełkot, ale w końcu próba samooceny. Niestety bez wyciągania wniosków w stosunku do siebie. Zaczynasz mi przypominać niktspecjalnego .Znasz go?????????. Krnąbrny,nie dający za wygraną,zawsze napuszony gdy zwraca mu się uwagę.Wszystkowiedzący…… Ja wiem.LUDZIE!!! nikt nie che wiedzieć jakie to mam wizje i jak interpretuje swe prawo.. itd...itd...itd.Nie bierzesz tego pod uwagę??? PS. 2 Za brakło – ciekawy wywód semantyczny. PS.3 kurtuazja grzeczność, kultura, galanteria I tu się różnimy. Ja rozumiem dosłownie, ty jako dawanie oponentowi w ryja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 03.03.2015 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 EOT.Ale pozostałeś dla mnie zwykłym tchórzem.Interes interesem pokazałeś kim jesteś.O to mi chodziło.Do ignorowanych EOT. i gotujemy już bez ciebie.No chyba ,że po tym co napisałeś o mnie masz jeszcze tą czelność.Widzisz Tchórz to tchórz tak jak emu,piasek i tylko tyle.Jesteś jak dla mnie największym pozorantem FM.Nad pozór wrażliwym i na pozór typowy warchoł.Bez honoru i humoru. dając swojemu pisaniu na to dowód.Zauważ to miał być pojedynek kulinarny co z tego zrobiłeś???Widać jak zawsze.Ja czekałem na podjęcie rękawicy.Nie podjąłeś.Jesteś tchórzem.:bye:EOT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 03.03.2015 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 A ty w koło Macieju. Czytaj ze zrozumieniem. Jak nie wystarczy jeden raz, to poświęc chwilę czasu i przeliteruj 100 razy. Byle skutecznie.Ile razy mam powtarzać.Nie interesuje mnie co i jak pichcisz. Interesuje mnie co i jak piszesz.Zafascynowała mnie osobowość, czemu staram się dać wyraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiek 03.03.2015 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Z czego się cieszysz ,że nic nie potrafisz gotować ,że bierzesz udział w wątku ,który cie nie dotyczy,że zabierasz głos a nie powinnaś.Pojedynek miał być.By skończyć wreszcie z tym co ma mi do zarzucenia przeciwnik .Albo gotuje albo idzie stąd.Nie gotuje więc po prostu stchórzył.Czyli niemerytorycznie się wypowiadał w moich watkach o gotowaniu.Tyle.Czasami i Redakcji trza cukrować.Robisz to to nie wiesz.:rotfl: Faktycznie, takiego blazna z siebie nie potrafie zrobic:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdun Darek B 03.03.2015 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Dwie strony bredni... a ile postów nabite Pojedynek a i owszem udany .........ale bez gotowania niestety..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 04.03.2015 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Pojedynek a i owszem udany .........ale bez gotowania niestety.....Klasyczna gra w piegi. Może jakąś transmisję telewizyjną i zbliżenie twarzy zwycięzcy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 12.03.2015 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 Klasyczna gra w piegi. Może jakąś transmisję telewizyjną i zbliżenie twarzy zwycięzcy? Zatrzymałeś się.Ja tu czekam a ty pozorant.Kompletnie nic w kulinariach nie zmieniłeś.Wiedziałem ,że to tylko kwestia czasu.Steki padły,nie mówiąc już o tych w Hyde Parku nie wspomnę.Żyjesz na pokaz perm.ada_marcin także.Chef Paul prosił.ale i temu nie potraficie sprostać.Cienkie Bolki jak dla mnie jesteście.O tchórzach nie wspomnę.Czasy gotowania na FM.Przeminęły.Zastąpiły je indywidualne blogi.To wspaniały trend..Gotuj ta co chce ta;).. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 13.03.2015 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 Zatrzymałeś się.Ja tu czekam a ty pozorant.Kompletnie nic w kulinariach nie zmieniłeś.Wiedziałem ,że to tylko kwestia czasu.Steki padły,nie mówiąc już o tych w Hyde Parku nie wspomnę.Żyjesz na pokaz perm.ada_marcin także.Chef Paul prosił.ale i temu nie potraficie sprostać.Cienkie Bolki jak dla mnie jesteście.O tchórzach nie wspomnę.Czasy gotowania na FM.Przeminęły.Zastąpiły je indywidualne blogi.To wspaniały trend..Gotuj ta co chce ta;)..Zmyłeś piegi? Czy tak już przywykłeś, że ci nie przeszkadzają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 13.03.2015 06:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 Zmyłeś piegi? Czy tak już przywykłeś, że ci nie przeszkadzają? Po twojemu.Skoro już ją tu przywołujesz;) (przepraszam ale facet tak prosi i prosi nie ma pomysłu na gotowanie ale prosi) w grze jak to w grze muszą być gracze.A masz pończochę???. Jesteś WIELKIM przegranym w przepisach o gotowaniu ale nie przejmuj się taka jest rola adwersarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 13.03.2015 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 @perm.Widać NS poszukuje następnego zawodnika i potraktował bym powyższe jako wyzwanie do następnego etapu "pojedynku".Po "zawodach" ze mną NS potrzebował tydzień na mycie /tyle był spokój/. Chyba, że z mycia zrezygnował i czekał aż obeschnie.Niestety jestem w ignorowanych /może syn przeczyta? ;)/ i na razie, z braku zaproszenia, nie przewiduję swojego udziału w zabawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 13.03.2015 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 @perm. Widać NS poszukuje następnego zawodnika i potraktował bym powyższe jako wyzwanie do następnego etapu "pojedynku". Po "zawodach" ze mną NS potrzebował tydzień na mycie /tyle był spokój/. Chyba, że z mycia zrezygnował i czekał aż obeschnie. Niestety jestem w ignorowanych /może syn przeczyta? ;)/ i na razie, z braku zaproszenia, nie przewiduję swojego udziału w zabawie.Nie podejmuję się rywalizacji, bo sposób myślenia mamy niekompatybilny. Słowo "patalacha" budzi we mnie skojarzenie z popierdywaniem na wiwat i w związku z tym, naturalny odruch wymiotny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 14.03.2015 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2015 Nie podejmuję się rywalizacji, bo sposób myślenia mamy niekompatybilny. Słowo "patalacha" budzi we mnie skojarzenie z popierdywaniem na wiwat i w związku z tym, naturalny odruch wymiotny. perm.Nazywaj to jak chcesz.Przywołuj co chcesz i kogo chcesz.Dla mnie nie jesteś osobą która zasługiwałaby na podjęcie rękawicy.Do tego trzeba mieć charakter. Jesteś największym przegranym w świecie kulinarnym FM.Zabrakło ci zapału???. Nie!!! zabrakło ci witaminy.Wiesz jakiej???jeśli nie wiesz zapytaj no wiesz kogo.Przez takich jak ty i nie tylko gotowanie na pokaz już przemija.Żegnaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts