yaroooo 27.02.2015 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Witam, Otrzymałem wycenę na okna i wszystkie są w podobnej cenie.Które wybrać? Które najlepsze? ALUPLAST 8000BRUGMANN ClassicbluEVOLUTION 82 ClassicPASSIV LINE PLUSSCHUCO Si82 ClassicVETREX V90+ Z góry dziękuję.yaroooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MMichal 27.02.2015 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Witam Witam, Otrzymałem wycenę na okna i wszystkie są w podobnej cenie. Które wybrać? Które najlepsze? ALUPLAST 8000 BRUGMANN Classic bluEVOLUTION 82 Classic PASSIV LINE PLUS SCHUCO Si82 Classic VETREX V90+ Z góry dziękuję. yaroooo Podobne ceny, podobne parametry - wybierz te ŁADNE Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JarekKos 27.02.2015 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Witam Podobne ceny, podobne parametry - wybierz te ŁADNE Pozdrawiam Ja bym dodał: Wybierz te najlepiej zamontowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaroooo 27.02.2015 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Ja bym dodał: Wybierz te najlepiej zamontowane 5 z 6 jest od jednej firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikt ważny 27.02.2015 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 jak napisał Jarek - zostaw okna w spokoju, szukaj tego, kto ci je dobrze zamontuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaroooo 27.02.2015 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 jak napisał Jarek - zostaw okna w spokoju, szukaj tego, kto ci je dobrze zamontuje A jaką macie opinie o montażach firmy: http://www.oknadrzwi.net Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 28.02.2015 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Firma nie ułatwia wyboru. Jak ktoś coś na poważnie montuje, to ma swój ulubiony /najlepszy?/ wg siebie system. Mając pewne różnorzędne okna w ofercie czymś można je różnicować (np. ta ma najlepszą logistykę, ta najwięcej kolorów w dobrej cenie, ta większe możliwości techniczne. Co do firmy z linku: ktoś ich polecał na Białej liście, ok. Ale muszę być złośliwy, bo takich rzeczy nie zapominam: jeśli sugerujesz się realizacjami to zapytaj które zdjęcia w galerii są przez nich robione, bo wcześniej okazało się że niektóre pochodzą ze strony konkurencji za co ich właściciel przepraszał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
okt 01.03.2015 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Witam, Otrzymałem wycenę na okna i wszystkie są w podobnej cenie. Które wybrać? Które najlepsze? ALUPLAST 8000 BRUGMANN Classic bluEVOLUTION 82 Classic PASSIV LINE PLUS SCHUCO Si82 Classic VETREX V90+ Z góry dziękuję. yaroooo Jeżeli patrzysz na parametry termiczne to najcieplejsze z w/w okien to Passiv Line Plus, ale tak jak piszą inni doradcy zwróć uwagę głównie na montaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts