redbull23 28.02.2015 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Witam...mam pewien problem..sytuacja wygląda tak ze do istniejącego budynku parterowego dobudowalem piętro i poddasze na stropach drewnianych bo tak zadecydowal kierownik budowy..chcialem aby chociaż piętro bylo betonowe ale skonczylo sie na drewnianym..konstrukcyjnie wygląda tak ze na belki położone sa deski, na to wloknina i płyty osb potem podkład i panele..po jakimś czasie wszystko zaczelo skrzypiec co diprowadza mnie do szalu...i teraz szukam kogos kto udzieli mi odpowiedzi co z tym zrobić..jestem zdecydowany na zerwanie wszystkiego nswet do golych belek ale co dalej??? Czy można na to położyć jakies płyty betonowe zbrojeniowe, czy np uszczelnić nie zrywać desek i na to jakas folia i wylać jakiś bardzo mocny beton ze zbrojeniem czy może jakies inne wyjście? Jestem gotowy na wszystko aby tylko utwardzic jak najbardziej ta podłogę...kwestia poddasza moze zostac drewniany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts