margas3292 28.02.2015 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Paoszukuje osoby ktora posiada w/w piec sterownik st37 chodzi o wymiane doswiadczen , moj spala duzo ok50 kg/dobe dodatkowo dymi i sadzi , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miro97 11.09.2015 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2015 (edytowane) Witam od pięciu lat ogrzewam dom 200 m nie ocieplony kotłem Osiek II spędziłem w kotłowni nie jeden wieczór aby go zrozumieć i ustawić nic nie pomogło. Spalanie mojego pieca to przy mrozach -15,zbiornik czyli koło 80 kg na dobę od niedawna rozglądam się za wymianą kotła nigdy nie czytałem opinii do dziś gdzie przeczytałem twój post,i uważam że to jest wina naszych kotłów. Edytowane 12 Września 2015 przez miro97 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts