pawel1212 28.02.2015 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 (edytowane) Witam! po montażu okien z uzyciem foli okiennych , okazało się że parapety z aglomarmuru nie pasują brakuje po 1 cm i albo je przyszlifuję albo obetnę , Pytanie czym, mam szlifierke i tarcze segmentową lub do szlifowania. Boję się że pęknie przy cięciu Edytowane 28 Lutego 2015 przez pawel1212 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
william.bonawentura 28.02.2015 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Ja ciałem bez problemów tarcza diamentowa gładka. Nie pęknie. To dość elastyczny materiał i np. przy nieprawidłowym piankowaniu potrafi wygiąć się w widoczny gołym okiem luk. Zresztą przy cieciu poczujesz charakterystyczny zapach topionego plastiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jare32 28.02.2015 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 tnij kątówka a jeśli masz to maszynka do cięcia płytek chłodzoną wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 28.02.2015 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Jak brakuje, trzeba dokleić a nie ciąć! Poważnie? Ciąć to nie problem. Jak obrobisz wystającą, polerowaną część? To robota dla fachowca, albo musisz kupić zestaw papierów i trochę najpierw poćwiczyć na niewidocznej stronie parapetu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts