arnika1983 28.02.2015 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Witam, będę mieć mieszkanie, w którym jest salon z aneksem kuchennym. Wstępny projekt kuchni w załączeniu, moje wątpliwości, to czy nie będzie zbyt mało miejsca, aby swobodnie dojść do zmywarki przy narożnym zlewie? Chciałabym mieć też kosz w szufladzie wysuwanej pod zlewem, w wariancie jaki został zaprezentowany na rysunku to nie wyjdzie... Macie pomysły jak połączyć cele: wysuwany kosz, max powierzchnia blatów + funkcjonalność? Dzięki z góry za pomoc, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 28.02.2015 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 A zlew musi być narożny......? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arnika1983 28.02.2015 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 A zlew musi być narożny......? nie, nie musi byc narożny, to tylko wizualizacja projektanta od dewelopera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arnika1983 28.02.2015 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 kombinowałam sama, wyszły mi dwa warianty: - pierwszy wydaje się bardziej funkcjonalny (strefa lodówka-zlew-kuchenka), ale z drugiej strony z pokoju będzie widoczny i zlew i kuchenka, a wolałabym zminimalizować widok na naczynia siedząc w salonie - drugi ma długą drogę między lodówką, a zlewem... Co wg Was jest lepsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek570 01.03.2015 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Dla mnie drugi byłby wygodniejszy tylko zlew obok lodówki, a płyta w miejscu zlewu. Blat w rogu jest niewygodny w użytkowaniu, a zwłaszcza taki krótki jak u Ciebie. Nie masz dużo blatu roboczego, zwróć na to uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts