dekadent 22.06.2004 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2004 poszukuję zależności między kubaturą pomieszczenia (kuchni) a zalecaną wydajnością pochłaniacza... innymi słowy: ile razy na godzinę powinno się być w stanie wymienić powietrze w kuchni, żeby można było powiedzieć że wyciąg spełnia swoją rolę? i mała zagwozdka na koniec: dlaczego wydajność pochłaniacza jest często inna (mniejsza) niż wydajność wyciągu? czy to chodzi o straty na filtrze? czy może podawana wydajność wyciągu dotyczy sytuacji kiedy pracuje on bez filtra (i tym samym nie pełni roli pochłaniacza)? pomożecie? dekadent Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/19861-wyci%C4%85g-kuchennypoch%C5%82aniacz/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZAC 22.06.2004 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2004 zaleca się 6-ciokrotną wartosc kubatury pomierzczenia na godzinę Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/19861-wyci%C4%85g-kuchennypoch%C5%82aniacz/#findComment-342043 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WITEK P. 22.06.2004 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2004 6 krotną to więcej niż w laboratorium? Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/19861-wyci%C4%85g-kuchennypoch%C5%82aniacz/#findComment-342122 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.