seba190 01.03.2015 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 (edytowane) www Edytowane 7 Września 2020 przez seba190 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiam82 12.03.2015 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 (edytowane) my z mężem jesteśmy zadowoleni, szybko dostaliśmy wycenę, Pan Sebastian wszystko wytłumaczył i dopasował do naszego dosc skomplikowanego projektu. wybraliśmy winergetic premium. przed zakupem oglądalismy trzy realizacje w osielsku i tam też byli zadowoleni. realizacja całosci ok, wszystko działa, chłopaki nawet posprzątali po sobie.polecam /nasze zdjecia z montażu sa na ich fejsie [MODEROWANO] Edytowane 12 Marca 2015 przez finlandia link nie jest niezbedny a reklama niezgodna z regulaminem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chodź-mój-szogunie 08.04.2015 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 Seba jaki Ty jesteś dziwny - tanim kosztem chcesz sie wypromować, a efekt jest odwrotny:) 1) Seba właściciel firmy pyta się co wszyscy sądzą o jego firmie (rejestruje się na forum i zadaje jedno pytanie) widać, że nikt się nie wypowie 2) brak opinii, hmmm coś nie tak - trzeba się zarejestrować pod innym loginem i dodać opinie (świetny pomysł, ale....) 3) jedna to mało, zarejestruje się jeszcze z jednego i żeby nie było lipy dodam kilka postów - w jednym czasie, gdzie raz się pytam o okna ms i oknoplast a w innym chwale obsługę, doradztwo i fachowość gratuluje taniej reklamy - wyszło jak zwykle z du.. zatrudnij fachowca od reklamy i od montażu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stary 09.04.2015 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Seba jaki Ty jesteś dziwny - tanim kosztem chcesz sie wypromować, a efekt jest odwrotny:) 1) Seba właściciel firmy pyta się co wszyscy sądzą o jego firmie (rejestruje się na forum i zadaje jedno pytanie) widać, że nikt się nie wypowie 2) brak opinii, hmmm coś nie tak - trzeba się zarejestrować pod innym loginem i dodać opinie (świetny pomysł, ale....) 3) jedna to mało, zarejestruje się jeszcze z jednego i żeby nie było lipy dodam kilka postów - w jednym czasie, gdzie raz się pytam o okna ms i oknoplast a w innym chwale obsługę, doradztwo i fachowość gratuluje taniej reklamy - wyszło jak zwykle z du.. zatrudnij fachowca od reklamy i od montażu:) A jaki był motyw przewodni twojego tutaj przybycia? Zarejestrować się po to, aby tanim kosztem d....ać konkurencji czy obwieścić światu jakim jesteś Sherlockiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seba190 09.04.2015 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 (edytowane) fsdfdf Edytowane 7 Września 2020 przez seba190 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 10.04.2015 04:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Masz jakieś doświadczenie z tą firmą, podziel się z innymi Panie Sebastianie, ja już Panu napisałem co myślę o tego typu działaniach. W pytaniu cytowanym reklamy nie było i dlatego temat nie został usunięty, ale wpisy kolejne nie zasługują już by tu "wisieć". To forum nie służy do takiej reklamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MMichal 10.04.2015 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Witam Panie Sebastianie, ja już Panu napisałem co myślę o tego typu działaniach. W pytaniu cytowanym reklamy nie było i dlatego temat nie został usunięty, ale wpisy kolejne nie zasługują już by tu "wisieć". To forum nie służy do takiej reklamy. finlandia - a dlaczego nie ? skoro właściciel firmy chce poznać opinie o swojej działalności i nie boi się forum to ... ale MUSI się podpisać: "Witam jestem właścicielem firmy X - co myślicie o moich montażach oknach itp." - uważam, że to by było bardzo odważne wystawić się na głosy FORUM Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gkeb 29.04.2020 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2020 Sposoby promocji bywają różne. Ja widziałem montaż okien z tego salonu i jakość była ok. Żadnych niedoróbek nie było. Najważniejsze żeby klienci byli zadowoleni. Zobaczcie na opinie na googlu, nie są złe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 29.04.2020 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2020 Sposoby promocji bywają różne. Ja widziałem montaż okien z tego salonu i jakość była ok. Żadnych niedoróbek nie było. Najważniejsze żeby klienci byli zadowoleni. Zobaczcie na opinie na googlu, nie są złe. Biorąc pod uwagę, że połowa postów w tym temacie jest usunięta z powodu spamu, to jakoś nie wierzę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gkeb 18.05.2020 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 Biorąc pod uwagę, że połowa postów w tym temacie jest usunięta z powodu spamu, to jakoś nie wierzę ... Ale że co. Twierdzisz, że ich wszystkie roboty są do niczego? Na to też by musiały być dowody, a tych nie ma. Ja nie widziałem. Widziałem za to normalnie osadzone okno, bez jakiś niedoróbek jak na moje oko. Klienci zadowoleni. Inna sprawa. Gdzieś widziałem że mają status premium Oknoplastu. Każdy chyba tego nie dostaje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 18.05.2020 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 Firma posuwająca się do zlecania nieuczciwiej reklamy nie zasługuje na szerszy szacunek. Szansę na zrobienie pierwszego wrażenia ma się tylko jedną. A oni kilkukrotnie próbowali tu wchodzić ze spamem. Trzeba mieć honor i stawiać czoła trudnym sytuacjom w sposób uczciwy. Ja te posty widzę, one są w temacie, tyle że ukryte dla powszechnego odbiorcy. Także - admin w każdej chwili może sprawdzić wiarygodność moich słów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dziesiatka 29.06.2020 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2020 Może masz rację. Nie wiem w jaki sposób Ty widzisz, te usunięte posty. Ja ich nie widzę, więc nie moge się na ich temat wypowiedzieć. one są w temacie, tyle że ukryte dla powszechnego odbiorcy. Jest moderatorem forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts