Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

SAMPRE Bydgoszcz, opinie, oceny informacje

Recommended Posts

• 2 weeks później...
my z mężem jesteśmy zadowoleni, szybko dostaliśmy wycenę, Pan Sebastian wszystko wytłumaczył i dopasował do naszego dosc skomplikowanego projektu. wybraliśmy winergetic premium. przed zakupem oglądalismy trzy realizacje w osielsku i tam też byli zadowoleni. realizacja całosci ok, wszystko działa, chłopaki nawet posprzątali po sobie.polecam /nasze zdjecia z montażu sa na ich fejsie [MODEROWANO] Edytowane przez finlandia
link nie jest niezbedny a reklama niezgodna z regulaminem.

• 4 weeks później...

Seba jaki Ty jesteś dziwny - tanim kosztem chcesz sie wypromować, a efekt jest odwrotny:):wtf:

1) Seba właściciel firmy pyta się co wszyscy sądzą o jego firmie (rejestruje się na forum i zadaje jedno pytanie)

widać, że nikt się nie wypowie

2) brak opinii, hmmm coś nie tak - trzeba się zarejestrować pod innym loginem i dodać opinie (świetny pomysł, ale....)

3) jedna to mało, zarejestruje się jeszcze z jednego i żeby nie było lipy dodam kilka postów - w jednym czasie, gdzie raz się pytam o okna ms i oknoplast a w innym chwale obsługę, doradztwo i fachowość

gratuluje taniej reklamy - wyszło jak zwykle z du..

zatrudnij fachowca od reklamy i od montażu:)

Seba jaki Ty jesteś dziwny - tanim kosztem chcesz sie wypromować, a efekt jest odwrotny:):wtf:

1) Seba właściciel firmy pyta się co wszyscy sądzą o jego firmie (rejestruje się na forum i zadaje jedno pytanie)

widać, że nikt się nie wypowie

2) brak opinii, hmmm coś nie tak - trzeba się zarejestrować pod innym loginem i dodać opinie (świetny pomysł, ale....)

3) jedna to mało, zarejestruje się jeszcze z jednego i żeby nie było lipy dodam kilka postów - w jednym czasie, gdzie raz się pytam o okna ms i oknoplast a w innym chwale obsługę, doradztwo i fachowość

gratuluje taniej reklamy - wyszło jak zwykle z du..

zatrudnij fachowca od reklamy i od montażu:)

A jaki był motyw przewodni twojego tutaj przybycia?

Zarejestrować się po to, aby tanim kosztem d....ać konkurencji czy obwieścić światu jakim jesteś Sherlockiem?

Masz jakieś doświadczenie z tą firmą, podziel się z innymi

Panie Sebastianie,

ja już Panu napisałem co myślę o tego typu działaniach. W pytaniu cytowanym reklamy nie było i dlatego temat nie został usunięty, ale wpisy kolejne nie zasługują już by tu "wisieć". To forum nie służy do takiej reklamy.

Witam

Panie Sebastianie,

ja już Panu napisałem co myślę o tego typu działaniach. W pytaniu cytowanym reklamy nie było i dlatego temat nie został usunięty, ale wpisy kolejne nie zasługują już by tu "wisieć". To forum nie służy do takiej reklamy.

finlandia - a dlaczego nie ? skoro właściciel firmy chce poznać opinie o swojej działalności i nie boi się forum to ... ale MUSI się podpisać:

"Witam jestem właścicielem firmy X - co myślicie o moich montażach oknach itp." - uważam, że to by było bardzo odważne wystawić się na głosy FORUM :)

Pozdrawiam

• 5 years później...
Sposoby promocji bywają różne. Ja widziałem montaż okien z tego salonu i jakość była ok. Żadnych niedoróbek nie było. Najważniejsze żeby klienci byli zadowoleni. Zobaczcie na opinie na googlu, nie są złe.

Biorąc pod uwagę, że połowa postów w tym temacie jest usunięta z powodu spamu, to jakoś nie wierzę ...

• 3 weeks później...
Biorąc pod uwagę, że połowa postów w tym temacie jest usunięta z powodu spamu, to jakoś nie wierzę ...

Ale że co. Twierdzisz, że ich wszystkie roboty są do niczego? Na to też by musiały być dowody, a tych nie ma. Ja nie widziałem. Widziałem za to normalnie osadzone okno, bez jakiś niedoróbek jak na moje oko. Klienci zadowoleni. Inna sprawa. Gdzieś widziałem że mają status premium Oknoplastu. Każdy chyba tego nie dostaje?

Firma posuwająca się do zlecania nieuczciwiej reklamy nie zasługuje na szerszy szacunek. Szansę na zrobienie pierwszego wrażenia ma się tylko jedną. A oni kilkukrotnie próbowali tu wchodzić ze spamem. Trzeba mieć honor i stawiać czoła trudnym sytuacjom w sposób uczciwy. Ja te posty widzę, one są w temacie, tyle że ukryte dla powszechnego odbiorcy. Także - admin w każdej chwili może sprawdzić wiarygodność moich słów.

• 1 month później...