onnmar 02.07.2015 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 mi wystarcza tradycyjna udarowa i zrobisz wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamanaetacie 07.07.2015 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 Ja nie używam, ale mąż też ma udarową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kev21 29.08.2015 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2015 Do sporadycznego użytko w domu najtanszy marketowy sprzet w promo, czasem do 100zł kupisz, przy domowych pracach i tak wytrzyma kilka dobrych lat, a za nieco drozej einhel ma dobry stosunek ceny do jakosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariusz_28 29.10.2015 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2015 Do 200 zł możesz już kupić dobrą udarową wiertarkę. Zajrzyj sobie na tę stronę http://techfresh.pl/jaka-wiertarka-do-200-zl-top-5-najpopularniejszych-wiertarek/ , znajdziesz na niej zestawienie najpopularniejszych wiertarek porównujące wiertarki pod względem informacji takich jak rodzaj zasilania, moc oraz typ uchwytu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
questa 06.11.2015 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 Bosch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NilsH 06.11.2015 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 Widziałem ostatnio promocję (LM przy wejściu) udarową z regulowaną szybkością obrotów Kawasaki, chyba 800 W w cenie <100 PLN. Jedyne co, to wydawała mi się strasznie ciężka. Warto taką kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
strzaleczka29 25.11.2015 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2015 U mnie w bloku z płyty nie dało rady wywiercić nawet wierarką za 500 zł Wszystko też zależy od wierteł, słyszałam że na tym nie warto oszczędzać. W takich sytuacjach zawsze chłopak pożycza od sąsiada jak trzeba coś wywiercić, on ma taką wielką starą i porządną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 25.11.2015 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2015 Bardzo proszę o podpowiedź, jaką zakupić wiertarkę do użytku domowego? Jak to w domu czasem trzeba obrazek zawiesić, czasami półkę, karnisz. Chciałabym na to przeznaczyć maksymalnie do 250-300 zł. Nie kupuj wiertarki. Tych kilka razy opędzisz wypożyczając profesjonalny sprzęt, którym w betonie będziesz wiercił/a jak w maśle. Za dzień zapłacisz 30-40zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobek81 22.02.2016 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2016 Do 300 złotych spokojnie można kupić wiertarkę na własny użytek. W rankingu wiertarek w tej cenie są takie Makita, DeWalt, nieco powyżej tej kwoty jest Graphite. Jak się dobrze poszuka to się znajdzie niezły sprzęt za tą kwotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts