Baka890 02.03.2015 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 Witam. Miejscowy plan nie pozwala mi na polozenie blachy na rabek.mam do wyboru blachodachowke lub inny material dachowkopodobny.czy ktos z fachowcow spotkal sie z taka sytuavja i wie czy mozna to jakos przeskoczyc? Lub czym to zamienic zeby dom nie stracil swojego nowoczesnego wygladu? Z gory dziekuje za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rübezahl 02.03.2015 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 Jaki dokładnie zapis znajduje się w MPZP? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baka890 02.03.2015 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 W lokalnych warunkach ksztaltowania zabudowy mam zapis : -dach spadzisty o nachyleniu od 20st.,pokrycie z dachówki lub materiałów dachówko-podobnych; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rübezahl 03.03.2015 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Jeżeli jest wyłącznie taki zapis, to wszystko co wyląduje na dachu musi miec w nazwie "dachówka". Z kontekstu Twoje wypowiedzi wynika, że masz nowoczesny stylu domu, to spróbuj może pójśc w tym kierunku http://www.decra.icopal.pl/produkty/icopal-quadro.aspx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
homecactus 03.03.2015 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 albo dachówka płaska np. Tegalit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baka890 03.03.2015 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Chyba wezme pod uwage te rozwiazania ktore podaliscie.Bo w sumie nie mam innego wyjscia. Dziekuje za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rübezahl 03.03.2015 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 albo dachówka Pod warunkiem, że dach ją uniesie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baka890 03.03.2015 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Sklaniam sie bardziej ku icopal quadro wlasnie ze wzgledu na tobze konstrukcja dachu jest projektowana pod blache. A orientuje sie moze ktos jak z trwaloscia tej blachodachowki? Czy to jakas dobra firma bo nie slyszalem o niej nigdy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rübezahl 03.03.2015 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Od lat produkują wyroby papowe i izolacyjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
william.bonawentura 03.03.2015 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Możesz w ramach PnB dać deskowanie / płyty i gont (dachówkopodobny) a po zakończeniu budowy na zgłoszenie blachę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rübezahl 03.03.2015 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 po zakończeniu budowy na zgłoszenie blachę. Mylisz się, zgłoszenie także musie spełniac wymogi MPZP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baka890 03.03.2015 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Raczej mi ten rabek nie przejdzie bo tak miałem w projekcie poczatkowo ale na etapie ozwolenia o budowe projektant musial zmienic ten zapis na blachodachowke bo innaczej nie chcieli tego puscic... tez myslalem o kombinacji zeby oddac do uzytku z innym okryciem a potem zmienic na rabek ale czy to przejdzie...troche ryzyko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts