morlino 02.03.2015 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 Jestem ciekawa jakich środków używacie do czyszczenia kuchenek, łazienek, podłóg i innych, jest tego tyle na rynku, że ciężko wybrać a często też okazuje się tak, że coś się kupi a nic a nic nie chce doczyścić. Największy problem mam z kuchenką i piekarnikiem, czy możecie z tych produktów: http://www.superkoszyk.pl/dom/srodki-czystosci.html polecić mi dobry środek do czyszczęnia??Najbardziej chodzi mi o doczyszczenie przypalonego tłuszczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
expresso 09.03.2017 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2017 U mnie sprawdza się jak załączę pranie z najniższą temperaturą i naleję do bębna bezpośrednio trochę domestosu około 50 mililitrów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bladyy78 09.03.2017 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2017 Najprawdopodobniej masz w pralce grzyba i stad taki zapach, musisz kopić środek antygrzybiczny i zrobić pranie bez ubrań najlepiej w najwyższej temperaturę. Ewentualnie kup jakiś chlor lub wlej wybielacz chlorowy i zrób pranie. Pralkę po po praniu trzeba zostawiać otwartą inaczej tak się będzie działo. Ja miałem podobnie teraz pralki nigdy po praniu nie zamykam aby porządnie wyschła i problem z zapachem ustąpił.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts