Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

I Rocznica ?lubu! Pomó?cie!

oliwkaik

Recommended Posts

My też mamy pierwszą rocznicę tego lata. Tyle, że 2 sierpnia :lol:

O prezentach za bardzo nie myśleliśmy jeszcze, bo to będzie czas przeprowadzki. Może sobie nawzajem jakieś lampy albo kontakty kupimy? :wink:

A gdybym miała coś ekstra kupować mojemu mężowi na taką okazję to chyba byłaby to jakaś 12- letnia whisky. On uwielbia a i ja lubię. Ballantines niebieski najpewniej :lol:

Podoba mi się perspektywa spędzenia tego dnia/ wieczoru tylko we dwójkę przy jakiejś specjalnej kolacji, winie itd. W domu albo w restauracji. Myślę też o tym, żeby może oboje świadków z partnerami zaprosić i poimprezować milutko w takim sześcioosobowym gronie :lol:

O kurcze!

Kiedy to było? U nas dochodzi w tym roku do jedynki zero czyli 10ta rocznica.

Jeśli chcecie ten czas spędzić sami to może jakiś weekend w pobliskim zameczku? Oczywiście wyjazd w wielkiej tajemnicy z nutą romantyzmu!

A co kobieta też może robić takie niespodzianki!!

Ania ! podoba mi się też pomyśsl ze spędzeniem tego wieczoru ze świadkami!! Udzial świadkowej bylby niemozliwy - mieszka w Holandii- ale świadek z żoną jest na miejscu!! :D

A więc - reasumując - weekend tylko we dwoje w jakimś romantycznym miejscu, a w poniedzialek kolacje we czwórkę!

:) Dzięki za pomysly!

Jeszcze tylko problem z wyborem miejsca!

Może możecie coś polecić?? Fajne miejsce w ok. Krakowa na wyjazd i fajną restauracje w Krakowie!!?? :-?

Czekam na dalsze rady! :D

W Krakowie to nie pomogę :o

Ale znam parę ślicznych zakątków- bardzo romantycznych, wesołych, ekstremalnych, szalonych, itp. na pomorzu zachodnim :wink:

A tak naprawdę życvzę Wam cudnego weekendu i jeszcze cudniejszego poniedziałkowego wieczoru. Taką okazję trzeba godnie uczcić :wink:

Pozdrawiam

Dzięki Aniu!!! :D :D :D

Ale znam parę ślicznych zakątków- bardzo romantycznych, wesołych, ekstremalnych, szalonych, itp. na pomorzu zachodnim

Może jednak podasz te urokliwe zakątki? lubimy jeździć po Polsce - może kiedyś wykorzystamy te informacje? Akurat sezon urlopowy się zacząl!!

Pozdrawiam! :D

Może zamek Czocha?

http://www.zamekczocha.pl

Gratulacje :)

Eh, my to już 11 lat ...

a podróż poślubna była we Francji - beztroska włóczęga po polach namiotowych bez planu bez przewodnika...

Polecam - Bretania i Normandia. W Bretanii - Mont Saint Michelle czyli Góra świętego Michała - totalnie odlotowe miejsce w sam raz na romantyczna wyprawę - poszukaj zdjęc w necie, będziesz zachwycona. Może spróbujcie samolotem do Paryża a stamtąd dalej albo pojedźcie tam autem, z miejscami na polach namiotowych nie powinno być problemów - to jest Francja

Ale to ponad 2 tys km więc na pewno podróż na 2 dni.

http://www.charlesbuntjer.com/france_03_1992_03_michelle.gif

Sama po cichu marzę o kontynuacji podróży - już z dziećmi. Zaczęlibyśmy od Carnac, a potem dalej Atlantykiem na południe ...

Albo wyspy Guernsey czy Jersey ...

Rozmarzyłam się. Wracam do roboty. :(

Oliwkaik

Proponuje spędzenie wieczoru na obserwacji zachodu słońca w balonie nad jeziorami z lampką szampana. Wakacje się zaczęły i baloniarze z Białegostoku ( mają m.in. 30 m balon na ciepłe powietrze ) kręcą się w okolicach Giżycka, potem bierzecie "OSJANA" i płyniecie w rejs stateczkiem ( spać może wygodnie nawet 6 osób ).

Namiary na ww znajdziecie w sieci.

Gratulacje

J

Może możecie coś polecić?? Fajne miejsce w ok. Krakowa na wyjazd i fajną restauracje w Krakowie!!??

Fajne miejsce koło Krakowa - Wieliczka, z noclegiem w kopalni.

Restauracja - ja bym z przyjemnością odwiedził "Ariela" zielonego - na Kazimierzu w Krakowie. O mamo, jakie oni tam żydowskie dania zapodają, a do tego zimne piwo.

O rocznicy ślubu pamiętałem ale o urodzinach żony zapomniałem żebyście wiedzieli co się działo /dobrze że jeszcze żyję/niestety ja nie przykładam wagi do rocznic moja żona niestety bardzo zaczyna się od sylwestra a kończy na gwiazdce.