oliwkaik 23.06.2004 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2004 5 lipca mija I Rocznica mojego ślubu! Kochani - pomóżcie mi wymyśleć coś oryginalnego i niezapomnianego aby uczcić ten dzień! Liczę na Was!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkaik 23.06.2004 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2004 Co tak malo malżeństw? Czy nie pmiętacie o swoich rocznicach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 23.06.2004 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2004 Jakoś nigdy nie przykladalismy specjalnej uwagi do rocznic. A "święta" robilismy sobie spontanicznie w zupelnie nieoczekiwanym czasie i miejscu. O naszej rocznicy slubu bardziej niz my pamieta rodzina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 23.06.2004 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2004 My też mamy pierwszą rocznicę tego lata. Tyle, że 2 sierpnia O prezentach za bardzo nie myśleliśmy jeszcze, bo to będzie czas przeprowadzki. Może sobie nawzajem jakieś lampy albo kontakty kupimy? A gdybym miała coś ekstra kupować mojemu mężowi na taką okazję to chyba byłaby to jakaś 12- letnia whisky. On uwielbia a i ja lubię. Ballantines niebieski najpewniej Podoba mi się perspektywa spędzenia tego dnia/ wieczoru tylko we dwójkę przy jakiejś specjalnej kolacji, winie itd. W domu albo w restauracji. Myślę też o tym, żeby może oboje świadków z partnerami zaprosić i poimprezować milutko w takim sześcioosobowym gronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 23.06.2004 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2004 O kurcze! Kiedy to było? U nas dochodzi w tym roku do jedynki zero czyli 10ta rocznica. Jeśli chcecie ten czas spędzić sami to może jakiś weekend w pobliskim zameczku? Oczywiście wyjazd w wielkiej tajemnicy z nutą romantyzmu! A co kobieta też może robić takie niespodzianki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkaik 23.06.2004 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2004 Właśnie o coś takiego mi chodziło Didi! Jakiś tajemniczy romantyczny wyjazd! Obydwoje uwielbiamy jeździć i zwiedzać nasz ojszysty kraj! Tylko gdzie??? Muszę trochę poszperać w necie! Martwi mnie tylko sezon urlopowy Dzięki za rady !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkaik 24.06.2004 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 Ania ! podoba mi się też pomyśsl ze spędzeniem tego wieczoru ze świadkami!! Udzial świadkowej bylby niemozliwy - mieszka w Holandii- ale świadek z żoną jest na miejscu!! A więc - reasumując - weekend tylko we dwoje w jakimś romantycznym miejscu, a w poniedzialek kolacje we czwórkę! Dzięki za pomysly! Jeszcze tylko problem z wyborem miejsca! Może możecie coś polecić?? Fajne miejsce w ok. Krakowa na wyjazd i fajną restauracje w Krakowie!!?? Czekam na dalsze rady! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 24.06.2004 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 W Krakowie to nie pomogę Ale znam parę ślicznych zakątków- bardzo romantycznych, wesołych, ekstremalnych, szalonych, itp. na pomorzu zachodnim A tak naprawdę życvzę Wam cudnego weekendu i jeszcze cudniejszego poniedziałkowego wieczoru. Taką okazję trzeba godnie uczcić Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkaik 24.06.2004 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 Dzięki Aniu!!! Ale znam parę ślicznych zakątków- bardzo romantycznych, wesołych, ekstremalnych, szalonych, itp. na pomorzu zachodnim Może jednak podasz te urokliwe zakątki? lubimy jeździć po Polsce - może kiedyś wykorzystamy te informacje? Akurat sezon urlopowy się zacząl!! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 25.06.2004 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2004 Może zamek Czocha? http://www.zamekczocha.pl Gratulacje Eh, my to już 11 lat ... a podróż poślubna była we Francji - beztroska włóczęga po polach namiotowych bez planu bez przewodnika... Polecam - Bretania i Normandia. W Bretanii - Mont Saint Michelle czyli Góra świętego Michała - totalnie odlotowe miejsce w sam raz na romantyczna wyprawę - poszukaj zdjęc w necie, będziesz zachwycona. Może spróbujcie samolotem do Paryża a stamtąd dalej albo pojedźcie tam autem, z miejscami na polach namiotowych nie powinno być problemów - to jest Francja Ale to ponad 2 tys km więc na pewno podróż na 2 dni. http://www.charlesbuntjer.com/france_03_1992_03_michelle.gif Sama po cichu marzę o kontynuacji podróży - już z dziećmi. Zaczęlibyśmy od Carnac, a potem dalej Atlantykiem na południe ... Albo wyspy Guernsey czy Jersey ... Rozmarzyłam się. Wracam do roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 25.06.2004 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2004 Oliwkaik Proponuje spędzenie wieczoru na obserwacji zachodu słońca w balonie nad jeziorami z lampką szampana. Wakacje się zaczęły i baloniarze z Białegostoku ( mają m.in. 30 m balon na ciepłe powietrze ) kręcą się w okolicach Giżycka, potem bierzecie "OSJANA" i płyniecie w rejs stateczkiem ( spać może wygodnie nawet 6 osób ).Namiary na ww znajdziecie w sieci.GratulacjeJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 25.06.2004 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2004 spać może wygodnie nawet 6 osób w rocznicę ślubu? we wspólnej sypialni? Raczej romantyczny apartament! Po co w ogóle wyjeżdżać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 25.06.2004 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2004 BK A cóż jest niezwykłego w romantycznym apartamencie ?Ma być przecież coś nietypowego, a co do intymności to oczywiście masz rację, ja jednak określiłem tylko maksymalną pojemność.Życzę miiiiiiiiiiiłego weekenduJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 25.06.2004 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2004 Oliwko - a nie chciałabyś spędzić rocznicowego weekendu pod zamkiem w Ogrodzieńcu? Albo w Dolinie Będkowskiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 25.06.2004 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2004 Albo na pustyni błędowskiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 25.06.2004 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2004 Na Błędowskiej to trudno o jakiś hotel , no chyba że żołnierze będą mieli poligon, to wtedy jakiś namiot... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 25.06.2004 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2004 Poligon? Romantyczna noc na poligonie ? Dla koneserów mocnych wrażeń ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redwald 25.06.2004 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2004 Może możecie coś polecić?? Fajne miejsce w ok. Krakowa na wyjazd i fajną restauracje w Krakowie!!?? Fajne miejsce koło Krakowa - Wieliczka, z noclegiem w kopalni. Restauracja - ja bym z przyjemnością odwiedził "Ariela" zielonego - na Kazimierzu w Krakowie. O mamo, jakie oni tam żydowskie dania zapodają, a do tego zimne piwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kominiarz 25.06.2004 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2004 5 lipca mija I Rocznica mojego ślubu! Kochani - pomóżcie mi wymyśleć coś oryginalnego i niezapomnianego aby uczcić ten dzień! Liczę na Was!!! Qurcze 5 lipca to tak jak u mnie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziigii 27.06.2004 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2004 O rocznicy ślubu pamiętałem ale o urodzinach żony zapomniałem żebyście wiedzieli co się działo /dobrze że jeszcze żyję/niestety ja nie przykładam wagi do rocznic moja żona niestety bardzo zaczyna się od sylwestra a kończy na gwiazdce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts