szarass 04.03.2015 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Witam, szanowni Państwo, krótko i na temat: gdzie w Warszawie lub okolicy mozna zobaczyć ww dachówkę na prawdziwym dachu a nie ekspozytorze. Będę bardzo wdzięczny na namiary tutaj lub prywatnie. Rozumiem, że mogą być kłopoty/obawy przed podaniem danych adresowych, wystarczy mi nawet marker na mapie google, dojadę i poszukam jeśli bede wiedział jakiego koloru mam szukać. Jeszcze raz dziękuje. PozdrawiamŁukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T0MII 04.03.2015 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Witam, szanowni Państwo, krótko i na temat: gdzie w Warszawie lub okolicy mozna zobaczyć ww dachówkę na prawdziwym dachu a nie ekspozytorze. Będę bardzo wdzięczny na namiary tutaj lub prywatnie. Rozumiem, że mogą być kłopoty/obawy przed podaniem danych adresowych, wystarczy mi nawet marker na mapie google, dojadę i poszukam jeśli bede wiedział jakiego koloru mam szukać. Jeszcze raz dziękuje. Pozdrawiam Łukasz Ja bym to rozegrał inaczej. Masz dekarza lub sprzedawcę pokrycia? Jeśli tak to niech on Ci wskaże. Zobaczysz i towar jak i robotę. Generalnie do tego typu dachówki trzeba na prawdę dokładnej ekipy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 04.03.2015 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Ja bym to rozegrał inaczej. Masz dekarza lub sprzedawcę pokrycia? Jeśli tak to niech on Ci wskaże. Zobaczysz i towar jak i robotę. Generalnie do tego typu dachówki trzeba na prawdę dokładnej ekipy. Dokładnie tak, w hurtowni wskażą adresy gdzie leży konkretna dachówka jaka Cię interesuje, a którą sprzedali wcześniej u mnie tak było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szarass 04.03.2015 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Dokładnie tak, w hurtowni wskażą adresy gdzie leży konkretna dachówka jaka Cię interesuje, a którą sprzedali wcześniej u mnie tak było. To prawda. Liczę jednak na to, że jakieś namiary się uzbierają takze na forum i będzie dla potomnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szarass 04.03.2015 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Generalnie do tego typu dachówki trzeba na prawdę dokładnej ekipy. Do tego typu: masz na mysli PIANO czy ogólnie dachówkę płaską każdego producenta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T0MII 04.03.2015 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Do tego typu: masz na mysli PIANO czy ogólnie dachówkę płaską każdego producenta? Mam na myśli dachówkę płaską przy której bardzo ważne jest odpowiednie wyprowadzenie połaci. Warto porozmawiać z dekarzami w jaki sposób klinują łaty bo o różnych pomysłach już słyszałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts