bartosz290396 04.03.2015 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Witam mam otoz taki problem,mam drzwi zewnetrzne ale stare sa o wiele za duze i maja u gory luk.zZostaje po 20cm luzu po dwoch stronach i ok 30 z lukiem na gorze.Myslalem nad tym zeby troche podmurowac sciany z pustakow laczac je do scian obecnych zapomoca katownikow,nie wiem jednak co z nadprozem.Moze ktos wie jak mi pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
homecactus 04.03.2015 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 podmuruj ściany z boków na wysokość porządanych nowych drzwi, i na tym co podmurowałeś postaw nadproże systemowe, z tzw elementów typu L.Potem zalej to nadproże betonem i gotowe:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartosz290396 04.03.2015 14:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Dziekuje za odpowiedz a czy to z pustakami laczonymi na katowniki do sciany to dobry pomysl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NAMOW 05.03.2015 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Możesz zamiast kątowników zastosować kotwy budowlane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojciech1980 12.03.2015 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 ja bym jednak kupił na wymiar takie drzwi jaki masz otwór i już nic nie kombinowało. Przecież można u stolarza zamówić drzwi o każdym wymiarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 07.04.2015 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 A po co fatygować stolarza . Zamówić u złotnika.... no drożej ale jakie zainteresowanie otoczenia , wycieczki dniem i nocą Te nocne to złomem i lewarkiem zapomnimy o Ale efekt murowany TV, wywiady, będzie tak pięknie sława i zdziwienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts