noelia2 04.03.2015 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Dobry wieczór, chciał bym aby ktos kto ma o tym pojecie wieksze niż ja pomogł mi dokładnie okreslić co moge a czego nie. Dzialka nr 263/16 mozecie ja odnalesc na stronie http://serwis.wrosip.pl/imap/?gpmap=gp11 nalezy kliknac w menu głównym WYSZUKIWANIA>DZIAŁKI po otworzeniu z lewej strony w polu Jednostki ewidencyjne wybierzmy Czernica, w obręby Jeszkowice, arkusze 1, dzialki wpisujemy nr 263/16 i klikamy wyszukaj. WZ mozecie zobaczyc w zalaczniku zalezy mi na tym aby dom byl usytuowany wejsciem i wjazdem do garazu naprzeciwko drogi dojazdowej czyli elewacja frontowa byla by od zachodu poniewaz jest bardzo duzo odstapien od ustalenia warunkow czy moge tam postawic co chce i jak chce? byle mialo 8m i kat nachylenia dachu 35/45stopni ? staralem sie opisac najbardziej szczegółowo jak mozna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.03.2015 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 No, masz tam jeszcze konserwatora zabytków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
noelia2 04.03.2015 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 No, masz tam jeszcze konserwatora zabytków konserwatora juz z tego wykreslili wiec mogl bys napisac mi jakies konkrety po chlopsku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ŁUKASZ ŁADZIŃSKI 04.03.2015 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 ... nie są to pełne WZ !proponuje zwrócić się do projektanta, który przeanalizuje WZ, ale również działkę budowlaną, jej sąsiedztwo, wytyczne projektowe, ... inne dane do projektowania i na tej podstawie da odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts