Liwko 08.03.2015 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 Matko jedyna... http://p4.kciuk.pl/p4.kciuk.pl/ed8eea8a235c8d253e62f0990d2870ce.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 08.03.2015 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 Teraz wiem co znaczy walić w trąbę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
viali pl 10.03.2015 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 widzę humor dopisuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 10.03.2015 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 A co ma nie dopisywać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam626 29.03.2015 00:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 Decyzja podjęta - prysznic jest robiony. Kabbina 90cm półookrągła. bedzie komfortowo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
noc 29.03.2015 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 Matko jedyna... http://p4.kciuk.pl/p4.kciuk.pl/ed8eea8a235c8d253e62f0990d2870ce.jpg Doskonałe 2 w 1. Urządzenie niby dla panów ale i dla pań COŚ nie gorsze. A nawet bardzo dobre w potrzebie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mateo33 11.10.2015 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2015 hAHHAHAHAHA Noc wygrałeś ^^ . Waracając do tematu to pryszic bezbrodzikowy jest super opcją. Ja u siebie mam kabine GIA od Kermi. Zawsze wolałem prysznic, bo nie mam tak dużej łazienki, aby móc wstawić ogromną wygodną wannę. Ale jestem z niej jak najbardziej zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam626 12.10.2015 23:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2015 (edytowane) Pozostając w wątku - prysznic na dole zrobiony i był bardzo dobry wybór. I jest też coś lepszego niż bidet. Wszystko się zmieściło. Łazienka jest b.wygodna Edytowane 12 Października 2015 przez Adam626 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrek0m 13.10.2015 05:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Bardzo dobry wybór, a jaki to komfort wykąpać się po dniu pracy na budowie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pasqud 13.10.2015 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Wielkie dzięki za ten temat. Po zastanowieniu się doszedłem do przekonania, że na cholerę mi prysznic na dole kiedy mają być na górze 2 łazienki. Oznacza to powiększenie spiżarki ku mojej radości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Buchvi 13.10.2015 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Haha o rany! Ciekawe co by na to powiedziała moja żonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wlade 16.10.2015 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2015 A ja odpowiem taj. Jeżeli w domu na parterze jest dodatkowy (poza salonem) pokój to prysznic ma uzasadnienie. Przykładów jest kilka np jakaś poważna choroba, przebywanie w domu osób starszych, czy chociażby gości (jeżeli pokój na dole jest pokojem gościnnym). Ponadto można skorzystać z prysznica ( jeżeli nie ma się dużego pomieszczenia gospodarczego)chciażby przy przyniesieniu czegoś z zewnątrz domu, badź jako miejsce gdzie schną np parasole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forscher 30.10.2015 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2015 W naszym domku z uzytkowym poddaszem, którego budowę zaczniemy wiosną 2016 głowna częśc mieszkalna jest na poddaszu (sypialnie no i łazienka z wielka wanna i prysznicem. Na dole przewidziany jest pokój - niby dla gości ale życie pokaże co w nim się bedzie znajdowało... A skoro jest pokój to jest i mała łazienka z przysznicem o wymiarach 80 x120. Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vitedzki 31.10.2015 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2015 chyba nie ma sensu, jak sam stwierdziles, ze rzadko będziecie z tego korzystac. a jakie macie pomieszczenia na parterze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrek0m 06.11.2015 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 Może być tak, że w przyszłości będzie potrzeba zapewnienia łazienki osobie niepełnosprawnej, ograniczonej ruchowo, itp... prysznic na dole idealnie sprawdzi się w takiej sytuacji... bidet też... warto myśleć długofalowo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mateo33 08.11.2015 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2015 Zgadzam się prysznic dodatkowy zawsze się przyda. Szczególnie przy dzieciakach, bo poranki z jednym prysznicem i łazienką są tragiczne.... Tak jak pisałem na dole mam GIA kermi bez brodzika a na górze Fila klasyczna i za razem piekna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
noc 14.11.2015 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2015 Wracając stricte do tematu pytania. Absolutnie robić prysznic na dole, jeśli tylko jest miejsce. Jeśli nie jest potrzebny dzisiaj, to nie wiadomo czy nie zmieni się to jutro. Wypadki zdarzają się niespodziewanie, czego nikomu nie życzę. W fazie budowania, wykańczania jest to niewielki koszt i problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam626 14.11.2015 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2015 Jako autor wątku jestem mega zodowolony z prysznica na dole. Choćby dlatego że na górze jeszcze nie mieszkam (nie jest gotowe) i gdyby nie prysznic na dole nie miałbym komfortowego życia:) Obawiam się też że jak już zamieszkam na górze to będę korzystał z prysznica na dole (bo blisko kuchni i powiedzmy przygotowania do wyjścia do pracy też zapewne będą odbywały się na dole) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarekpolak 19.11.2015 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2015 Prysznic na dole jest bardzo przydatny, zwłaszcza jak ma się rodzinkę. Plus tak jak ktoś wspomniał - nikomu źle nie życzę, ale wypadki sie zdarzaja. Nawet głupie złamanie nogi moze być problematyczne. tak, tak przy złamanej nodze prysznic na dole to podstawa (jak już wcześniej wiele osób wspominało), tylko jak wziąć prysznic z gipsem na nodze? Może jeszcze jakiś podnośnik, żeby można było wisieć głową w dół? albo żeby woda leciała w górę a nie w dół? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
noc 19.11.2015 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2015 tak, tak przy złamanej nodze prysznic na dole to podstawa (jak już wcześniej wiele osób wspominało), tylko jak wziąć prysznic z gipsem na nodze? Może jeszcze jakiś podnośnik, żeby można było wisieć głową w dół? albo żeby woda leciała w górę a nie w dół? Jaki problem? Nie szukajmy kłopotów tam, gdzie ich nie ma. Stawiamy plastikowe krzesło do środka, zakładamy zagipsowaną nogę na baterię, słuchawka prysznicowa do ręki i jazda. Jeśli ktoś sobie nie radzi, to zawsze można poprosić męża/żonę o pomoc. Albo jeszcze lepiej koleżankę/kolegę czy sąsiada/sąsiadkę . I skutecznie i przyjemnie. I ten ból może wtedy nie byłby taki dokuczliwy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts