piotrek0m 09.12.2015 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2015 Ha,ha pudło - siostra ma i pisuar i bidet,wybudowana pięć lat przede mną, często ją odwiedzam ,więc wiem o czym piszę Korzystasz z pisuaru siostry? Bo może o jego przydatność lepiej zapytać mężczyzn? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
namira 09.12.2015 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2015 piotrku - każdy w swoim domu może mieć takie sprzęty i wyposażenie jakie chce,ja nie muszę pytać na forum co ma być w moim domu, i nie muszę bazować na opiniach innych bo wiem co jest niezbędne a bez czego mogę sie obejsć,ty masz pisuar,no i dobrze,u mnie w domu pisuaru nie ma i nikt nie cierpi z tego powodu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarekpolak 09.12.2015 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2015 nie chodzi chyba o cierpienie z braku lecz poprawę komfortu przed położeniem płytek bo potem to można jedynie pogodzić się z obecną sytuacją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam626 04.10.2016 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2016 Prysznic na dole zrobiony i po ponad roku mieszkania mogę powiedzieć że to był dobry wybór mimo ze na piętrze mam kolejne dwa prysznice. Czasami po powrocie z ogrodu korzytam z prysznica na dole, dodatkowo latem się sprawdza na szybkie kąpiele.Warunek - musi to być wygodny prysznic a nie jakiś mały i kulawy bo wtedy rzeczywiście nie bedzie wykorzystywany. To często wygoda powoduje że dany sprzęt jest użytkowany lub w przypadku jej braku robi za eksponat Pisuaru ostatecznie nie zrobiłem. Czy załuję? nie żałuję, nadal myślę że warto go zrobic:) Dwie wanny - to też był dobry wybór - sprawdza się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts