Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 43
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mu czy coś wiesz o Letycji. Myślę, że ci co buduja sa tak zapracowani i nie odpowiadaja. Czy kupiliście juz projekt? jakie zmiany? Pozdrawiam Betula.

Witam serdecznie

My projekt kupiliśmy i jesteśmy już w trakcie budowy... co prawda dopiero początki, ponieważ mamy wylane fundamenty i od dzisiaj murują bloczkami w górę... ale coś się dzieje.... zapraszam na bloga moja budowa :)

pozdrawiam

mu 1107

• 3 weeks później...
Witam serdecznie

My projekt kupiliśmy i jesteśmy już w trakcie budowy... co prawda dopiero początki, ponieważ mamy wylane fundamenty i od dzisiaj murują bloczkami w górę... ale coś się dzieje.... zapraszam na bloga moja budowa :)

pozdrawiam

mu 1107

Hej,

Wielkie dzięki. My właśnie debatujemy nad zmianami i trochę tego nam wyjdzie. Czy mogła bym Cie poprosić o link do bloga. Bardzo chcielibyśmy zobaczyć gotową Letycje. Ułatwiłoby to nam decyzje co do zmian. Ale chyba jeszcze gotowa nie powstała nigdzie. Dziękuje za pomoc i będę wdzięczna za link

• 2 weeks później...
Hej,

Wielkie dzięki. My właśnie debatujemy nad zmianami i trochę tego nam wyjdzie. Czy mogła bym Cie poprosić o link do bloga. Bardzo chcielibyśmy zobaczyć gotową Letycje. Ułatwiłoby to nam decyzje co do zmian. Ale chyba jeszcze gotowa nie powstała nigdzie. Dziękuje za pomoc i będę wdzięczna za link

witam

My jesteśmy na etapie postawionych ścian nośnych i wylanego stropu. Od przyszlego tygodnia pewnie zaczniemy więźbę. Tak więc do gotowej naszej Leti jeszcze wiele pozostało. Narazie tylko zarys jest. Podaje link do bloga www.letycja.mojabudowa.pl U nas również wprowadziliśmy kilka zmian. Główną było poszerzenie domu o pół metra z każdej strony oraz wydzielenie odzielnego wc. Resztę staram się opisać w blogu. Najlepsze jest to że za każdym razem kiedy spoglądam w projekt to podoba mi się jak wtedy kiedy zdecydowaliśmy że to właśnie ten. :)

Zapraszam zatem i mam nadzieje że przekonamy innych do budowy według tego projektu.

pozdrawiam serdecznie