betulam 29.09.2015 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2015 Mu czy coś wiesz o Letycji. Myślę, że ci co buduja sa tak zapracowani i nie odpowiadaja. Czy kupiliście juz projekt? jakie zmiany? Pozdrawiam Betula. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mu1107 05.10.2015 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Mu czy coś wiesz o Letycji. Myślę, że ci co buduja sa tak zapracowani i nie odpowiadaja. Czy kupiliście juz projekt? jakie zmiany? Pozdrawiam Betula. Witam serdecznie My projekt kupiliśmy i jesteśmy już w trakcie budowy... co prawda dopiero początki, ponieważ mamy wylane fundamenty i od dzisiaj murują bloczkami w górę... ale coś się dzieje.... zapraszam na bloga moja budowa pozdrawiam mu 1107 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betulam 25.10.2015 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2015 Witam serdecznie My projekt kupiliśmy i jesteśmy już w trakcie budowy... co prawda dopiero początki, ponieważ mamy wylane fundamenty i od dzisiaj murują bloczkami w górę... ale coś się dzieje.... zapraszam na bloga moja budowa pozdrawiam mu 1107 Hej, Wielkie dzięki. My właśnie debatujemy nad zmianami i trochę tego nam wyjdzie. Czy mogła bym Cie poprosić o link do bloga. Bardzo chcielibyśmy zobaczyć gotową Letycje. Ułatwiłoby to nam decyzje co do zmian. Ale chyba jeszcze gotowa nie powstała nigdzie. Dziękuje za pomoc i będę wdzięczna za link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mu1107 04.11.2015 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 Hej, Wielkie dzięki. My właśnie debatujemy nad zmianami i trochę tego nam wyjdzie. Czy mogła bym Cie poprosić o link do bloga. Bardzo chcielibyśmy zobaczyć gotową Letycje. Ułatwiłoby to nam decyzje co do zmian. Ale chyba jeszcze gotowa nie powstała nigdzie. Dziękuje za pomoc i będę wdzięczna za link witam My jesteśmy na etapie postawionych ścian nośnych i wylanego stropu. Od przyszlego tygodnia pewnie zaczniemy więźbę. Tak więc do gotowej naszej Leti jeszcze wiele pozostało. Narazie tylko zarys jest. Podaje link do bloga www.letycja.mojabudowa.pl U nas również wprowadziliśmy kilka zmian. Główną było poszerzenie domu o pół metra z każdej strony oraz wydzielenie odzielnego wc. Resztę staram się opisać w blogu. Najlepsze jest to że za każdym razem kiedy spoglądam w projekt to podoba mi się jak wtedy kiedy zdecydowaliśmy że to właśnie ten. Zapraszam zatem i mam nadzieje że przekonamy innych do budowy według tego projektu. pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts