Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam. Sprzedam siedmiostopniowy filtr działający na zasadzie odwróconej osmozy marki Global Water.

Zestaw zawiera:

- wkład poliprpylenowy 1 mikron

- wkład polipropylenowy 5 mikron

- wkład liniowy węglowy 3 mikron

- membrana osmotyczna 100gpd

- wkład węglowy z łupin orzechów kokosowych

- wkład mineralizujący

- wkład bioceramiczny

- metalowy zbiornik ciśnieniowy o pojemności 12 litrów

- obudowy do wkładów filtrujących oraz membrany

- bateria kuchenna

- wszelkie akcesoria niezbędne do poprawnej pracy filtra (szybkozłączki, zawory, rurki, uszczelki, trójniki, śrubki itp.)

Gratis:

- wkład polipropylenowy 1 mikron używany podczas płukania wstępnego

- wkład polipropylenowy 5 mikron używany podczas płukania wstępnego

- wkład liniowy węglowy 3 mikron używany podczas płukania wstępnego

- taśma teflonowa niezbędna podczas uszczelniania

- ok. 1 metr dodatkowych rurek zakupionych przeze mnie na zapas

Oferta obejmuje dokumenty zapewniające 10-letnią gwarancję, przegląd oraz pomoc u autoryzowanych serwisantów Global Water, instrukcję montażu i użytkowania oraz porady dotyczące eksploatacji. Za całość zapłaciłem około 600 złotych, jednak jestem w stanie zejść z ceny - do negocjacji. Filtr był używany tylko raz. Powodem sprzedaży jest fakt, iż zakupiłem mniejszy filtr nablatowy, gdyż potrzebuję przenośnego urządzenia łatwego w transporcie. Wkłady wstępne wymienione w powyższej ofercie są nowe, zapakowane w oryginalną folię. Można się ze mną skontaktować poprzez prywatną wiadomość, odpowiedź w tym temacie lub napisanie na e-mail: [email protected]

• 3 weeks później...

Takie filtry nie są aż takie drogie chyba? np?

Sam się teraz zastanawiam nad filtrem i chyba będę wybierał odwróconą osmozę RO7

Ile jesteś w stanie zejść z ceny to może będę zainteresowany odkupieniem go od ciebie?

Ile był używany ten zestaw?

na razie oglądałem coś takiego i to praktycznie tu nowy kosztuje 1/3 mniej i jest 8 gratisowych wkładów?

http://filtrwody.pl/pl/p/RO7-FILTR-OSMOZA-PENTAIR-100GPD-JONIZATOR-2000-GRATIS/678

Proszę o kontakt !