ElemenT 07.03.2015 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 Witam, Mam takie pytanie do praktyków i obeznanych w temacie. CO wg. Was lepiej zainstalować: Szafkę rack czy rozdzielnię multimedialną? W środku: Switch 16 portowySwitch PoE 4 porty (na kamery ip)Router z wifi O ile rack dużo odstaje od ściany, to rozdzielnia bardziej przylega, ale nie wiem co jest praktyczniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iF-Jimi 07.03.2015 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 (edytowane) Wydaje mi się że sam musisz sobie odpowiedzieć na pytanie co ci będzie wygodniej. Poza tym będziesz instalować 4 i 16 portowy switch oraz router w obudowach do racka-a? No i ważne żeby skrzynka nie była metalowa jeśli router wraz z antenką ma być w środku bo skutecznie ci ograniczy zasięg Edytowane 7 Marca 2015 przez iF-Jimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ElemenT 08.03.2015 06:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 Podejrzewam że jeszcze NAS a bym tam wsadził. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts