rom24 07.03.2015 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 Witam Mam wodomierz w narożniku kuchni, pod szafkami. Wiem - masakra, ale na to nie miałem wpływu. Niestety zauważyłem ostatnio, że wodomierz wraz z przyległymi zaworami i śrubunkami cały się poci: i to bardzo mocno Zrobiłem wlot powietrza pod szafkami (ok 10x40 cm) i wylot od góry, poprzez wycięcie podobnej wielkości otworu w blacie ale niestety widzę, że to nie pomaga... Zastanawiałem się na jakimś podgrzewaniem elektrycznym, ale nie wiem na ile jest to skuteczne.... Co mogę z tym zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 07.03.2015 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 Pokochać...To tylko fizyka...Tak ma być, chyba, że wyłączysz ogrzewanie domu i sprowadzisz w nim temperaturę do takiej, jak za oknem. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 07.03.2015 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 Praw fizyki pan nie zmienisz... etc....A owiń to jaką szmatą. Koszula "non-ironowa" by dobra była:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 07.03.2015 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 Niestety zauważyłem ostatnio, że wodomierz wraz z przyległymi zaworami i śrubunkami cały się poci: Co mogę z tym zrobić? Może coś pomoże taki artykuł?coś dobrać-przetestować?http://cozaile.pl/mini-info/1263/18365-otuliny-i-maty-izolacyjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts