noonap 08.03.2015 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 Zbliżamy się do momentu, w którym będziemy musieli wybrać kuchnię. Niestety ja i mój mąż mamy inne wizje tego, jak ta kuchnia powinna wyglądać. Pierwotny projekt był następujący: Aktualnie nie zgadzamy się w kwestii umiejscowienia stołu/ barku. Wersja A: Blat w literę L plus: dzieci będą mogły patrzeć na mnie jak będę coś robiła przy kuchence, minus: światło od okna w plecy, wąskie przejście do salonu (120cm), rezygnacja z szafki 60cm, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
noonap 08.03.2015 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 Wersja B: blat pod oknem plus: dużo światła dziennego, szerokie przejście do salonu minus: dzieci będą siedziały do mnie tyłem jak będę robiła coś przy kuchence lub przy zlewie, kuchnia przypomina trochę długi korytarz, rezygnacja z 3 szafek 60cm, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
noonap 08.03.2015 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 No i wersja C - bez miejsca do siedzenia w kuchniPlus: nie rezygnujemy z szafekMinus: dzieci nie będą mogły usiąść i uczestniczyć w gotowaniu, a bardzo to lubią. A do stołu w salonie daleko. Która z wersji Wam podoba się najbardziej? A może macie inne propozycje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniss 08.03.2015 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 Zbliżamy się do momentu, w którym będziemy musieli wybrać kuchnię. Niestety ja i mój mąż mamy inne wizje tego, jak ta kuchnia powinna wyglądać. Pierwotny projekt był następujący: [ATTACH=CONFIG]307676[/ATTACH] Aktualnie nie zgadzamy się w kwestii umiejscowienia stołu/ barku. Wersja A: Blat w literę L plus: dzieci będą mogły patrzeć na mnie jak będę coś robiła przy kuchence, minus: światło od okna w plecy, wąskie przejście do salonu (120cm), rezygnacja z szafki 60cm, Moim zdaniem ta wersja będzie najlepsza. Przejście o szer. 120cm jest w porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.03.2015 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 Widze ze uklad kuchni bardzo podobny do mojego.. takie same dylematy mialam jak Ty ja chcialam mini wyspe/maz nie, za to poszedl na kompromis i wyburzyl czesc sciany do spizarki zebym mogla miec szersza wysoka zabudowe:rolleyes: ja nie chcialam szafek wiszacych/on chcial... Tak sie zastanawiam motywem Twoim nt dzieci.. przeciez nie zawsze beda one obecne podczas gotowania? moje maja swoj swiat i sie nie zblizaja do mnie..chyba ze lepie rogaliki, kopytka, pierogi.. to wtedy najwiecej miejsca (obecnie) mam na stole i tutaj mozemy zaszalec Nie podoba mi sie w drugiej wersji ten blat pod oknem Pierwsza wersja jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 09.03.2015 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 Moim zdaniem również pierwsza wersja najlepsza - nie rozumiem tu problemu ze światłem - zarówno przy zlewie jaki i przy kuchence masz boczne światło. A barek nie jest przecież Twoim głównym blatem roboczym;)Przejście 120 jest szerokie i wygodne i na pewno nie za małe:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 09.03.2015 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 Przejście 120cm jest szerokie,opcja nr 1 z barkiem jest ok u mnie będzie identyczny układ a kuchnia węższa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts