Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wzmocnienie stropu - już nie ma ściany

Recommended Posts

Sprawa jest bardzo ciekawa. Prosimy iwciaki o kontakt. Może przyjedziemy z naszym ekspertem budowlanym i spróbujemy pomóc ocenić sytuację.

Prosimy o kontakt: [email protected]

Serio Redakcja jest zainteresowana pomocą w łamaniu prawa budowlanego? Myślę, że znajdzie się na forum wielu innych potrzebujących bez takich etycznych problemów wpływających w tej sytuacji również na wizerunek Muratora ...

• Odpowiedzi 107
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Serio Redakcja jest zainteresowana pomocą w łamaniu prawa budowlanego? Myślę, że znajdzie się na forum wielu innych potrzebujących bez takich etycznych problemów wpływających w tej sytuacji również na wizerunek Muratora ...

o to to to.

ja np teraz mam ultra ciekawa historie z elewacja u forumowiczki...

tu by bylo mozna cos ciekawego nakrecic, tyle ze nie jest to na etapie jeszcze takim, aby upubliczniac sprawe. moze uda sie to wszytsko "polubownie" zalatwic, natomiast jezeli nie - bardzo chetnie zaprosze za zgoda inwestotra na budowe, zeby pokazac, ze nawet gdy stosujemy sie do wytycznych, stosujemy jakby nie bylo najdrozsze i najlepsze materialy do docieplenia budynku - a i tak nie wychodzi tak jak powinno i tynk odpada.

ekspert = zapewne inż z uprawnieniami.

Przecież to należy doprowadzić do końca, teraz już pod egidą inż obecnego na żywo tam.

Nefer z Twojego napisu wynikało by że koniec .. niewolno z tym nic zrobić.

To należy jak najszybciej wzmocnić, pod okien inż.

Edytowane przez מרכבה

Ja jestem kwasowa. Jak na nauczyciela to nieźle. Nie, nie łamię prawa.

Domorosłe metody pomocy dzieciom z problemami też są świetnym pomysłem.

Masz rację - pomogą czy nie pomogą - i tak zrobisz po swojemu. Nagroda Darwina.

Ludzie zabijają się przekraczając prędkość, a mimo wszystko ciągle są ludzie, którzy jeżdzą po 180 km/h, więc nie rozumiem drodzy forumowicze dla kogo mój temat-mój przykład miałby być nauczką?

Ludzie zabijają się przekraczając prędkość, a mimo wszystko ciągle są ludzie, którzy jeżdzą po 180 km/h, więc nie rozumiem drodzy forumowicze dla kogo mój temat-mój przykład miałby być nauczką?

Jeszcze nie jest i miejmy nadzieję, że nie będzie. Masz okazję skorzystać z darmowej porady ekspertów, może warto rozważyć.

• 2 weeks później...
Witam. Poszłam po rozum do głowy i za poradą konstruktora został wstawiony dwuteownik IPE 260.

Wcześniej pisałam, że długość ściany, która tam stała to 470 cm a jednak ma 430.

Pozdrawiam.

propsy