Nefer 12.03.2015 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 Sprawa jest bardzo ciekawa. Prosimy iwciaki o kontakt. Może przyjedziemy z naszym ekspertem budowlanym i spróbujemy pomóc ocenić sytuację. Prosimy o kontakt: [email protected] Serio Redakcja jest zainteresowana pomocą w łamaniu prawa budowlanego? Myślę, że znajdzie się na forum wielu innych potrzebujących bez takich etycznych problemów wpływających w tej sytuacji również na wizerunek Muratora ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 12.03.2015 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 Serio Redakcja jest zainteresowana pomocą w łamaniu prawa budowlanego? Myślę, że znajdzie się na forum wielu innych potrzebujących bez takich etycznych problemów wpływających w tej sytuacji również na wizerunek Muratora ... o to to to. ja np teraz mam ultra ciekawa historie z elewacja u forumowiczki... tu by bylo mozna cos ciekawego nakrecic, tyle ze nie jest to na etapie jeszcze takim, aby upubliczniac sprawe. moze uda sie to wszytsko "polubownie" zalatwic, natomiast jezeli nie - bardzo chetnie zaprosze za zgoda inwestotra na budowe, zeby pokazac, ze nawet gdy stosujemy sie do wytycznych, stosujemy jakby nie bylo najdrozsze i najlepsze materialy do docieplenia budynku - a i tak nie wychodzi tak jak powinno i tynk odpada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 12.03.2015 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 Sprawa jest bardzo ciekawa. Prosimy iwciaki o kontakt. Może przyjedziemy z naszym ekspertem budowlanym i spróbujemy pomóc ocenić sytuację. Prosimy o kontakt: [email protected] http://esensja.stopklatka.pl/obrazki/ilustracje/77836_Romekitytus_300.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
מרכבה 12.03.2015 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 (edytowane) Serio Redakcja jest zainteresowana pomocą w łamaniu prawa budowlanego? Myślę, że znajdzie się na forum wielu innych potrzebujących bez takich etycznych problemów wpływających w tej sytuacji również na wizerunek Muratora ... ekspert = zapewne inż z uprawnieniami. Przecież to należy doprowadzić do końca, teraz już pod egidą inż obecnego na żywo tam. Nefer z Twojego napisu wynikało by że koniec .. niewolno z tym nic zrobić. To należy jak najszybciej wzmocnić, pod okien inż. Edytowane 12 Marca 2015 przez מרכבה Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwciaki 12.03.2015 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 Ja jestem kwasowa. Jak na nauczyciela to nieźle. Nie, nie łamię prawa. Domorosłe metody pomocy dzieciom z problemami też są świetnym pomysłem. Masz rację - pomogą czy nie pomogą - i tak zrobisz po swojemu. Nagroda Darwina. Ludzie zabijają się przekraczając prędkość, a mimo wszystko ciągle są ludzie, którzy jeżdzą po 180 km/h, więc nie rozumiem drodzy forumowicze dla kogo mój temat-mój przykład miałby być nauczką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_olo_ 12.03.2015 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 Ludzie zabijają się przekraczając prędkość, a mimo wszystko ciągle są ludzie, którzy jeżdzą po 180 km/h, więc nie rozumiem drodzy forumowicze dla kogo mój temat-mój przykład miałby być nauczką? Jeszcze nie jest i miejmy nadzieję, że nie będzie. Masz okazję skorzystać z darmowej porady ekspertów, może warto rozważyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwciaki 26.03.2015 14:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 Witam. Poszłam po rozum do głowy i za poradą konstruktora został wstawiony dwuteownik IPE 260.Wcześniej pisałam, że długość ściany, która tam stała to 470 cm a jednak ma 430.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 26.03.2015 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 Witam. Poszłam po rozum do głowy i za poradą konstruktora został wstawiony dwuteownik IPE 260. Wcześniej pisałam, że długość ściany, która tam stała to 470 cm a jednak ma 430. Pozdrawiam. propsy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts