Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

to i ja się dołączę z kilkoma drobiazgami, oby picasa zechciała współpracować ;)

1. komplet kolczyki + zawieszka z półszlachetnego lekko prześwitującego kamienia w kolorze morskim, w sam raz na lato ;)

cena wywoławcza 10 zł

DSC_1248.JPG

2. zawieszka z ametystu

cena wywoławcza 5 zł

DSC_1252.JPG

3. zawieszka (chyba) z opalu - w każdym razie z jakiegoś wielokolorowego kamienia, załączam zdjęcia w świetle dziennym i sztucznym

cena wywoławcza 7 zł

DSC_1250.JPG

DSC_1251.JPG

DSC_1248.JPG

DSC_1252.JPG

DSC_1250.JPG

DSC_1251.JPG

• Odpowiedzi 157
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Prawie te same :) Te moje czasem pokazują się w sklepie na L, tez w pastylkach, ale kolorów więcej. Kredki niestety zwykłe już nie są. Paczka artystycznych 36 kolorów i stosowna cena. Papier również artystyczny, zwykły nie wytrzymałby takich katuszy. Może być akwarelowy, albo rysunkowy fabriano. Mercedesy wśród tego typu akcesoriów

Dla osób emocjonalnie związanych z tym miejscem i chcących to w odpowiedni sposób wyeksponować

Plakietka Forum wypalona techniką pirografii w dębowym okrąglaku średnicy ok. 35cm, na razie surowa. Mogę pomalować bezbarwnym lakierem do zabezpieczania jachtów.

Cena wywoławcza 15zł

EDYTA: Aktualne fotki, po przeprowadzonej rewitalizacji. Mam nadzieję, że da to wymierny wynik aukcji ;)

Edytowane przez carver
podbicie ceny ;)

Mi tez sie cos udalo zorganizowac :) nie mam jeszcze - ale bedzie na czas :)

Pendrive 8GB w formie karty kredytowej (dokladnie taki ma wymiar) oczywiscie dzieki Caparol Polska. cena wywolawcza: 10pln

http://pliki.astrobud.pl/grafika/pendrive.jpg

Ktos przekazal mi to z dobrego serca do paczki dla ubogich dzieciaków... Ale paczka juz byla strasznie duża więc odłożyłam na przyszły rok... Pomyslałam jednak ze darczyńca sie nie obrazi jesli wystawie ją tutaj ...

Pamietacie Anię Shirley i Gilberta Blythe'a? W tej części powieści sa oni juz 15 lat po ślubie, mają 6 dzieci....

To ich potomstwo odkrywa uroki magicznej Doliny Tęczy, odkrywa czym jest prawdziwa przyjaźń, poświęcenie i pasja...

Ksiązka w idealnym stanie

ksi%C4%85%C5%BCka5.jpg

Na razie na 100% mam tylko "malego slonia" moze uda sie zalatwic jeszcze jego "tatę" lub brata blizniaka.

Zdjecie pochodzi z ostatniej aukcji na rzezc dzieci z Ogniska Marymont.

Maly slon Caparol-a cena wywolawcza: 20pln

Wymiar malego: 28cm od glowy do ogona, wysokosc 18cm, dla lepszego "zlapania wymiarow" pudelko zapalek dla porownania :)

http://pliki.astrobud.pl/grafika/slonie2.jpg

http://pliki.astrobud.pl/grafika/slonie.jpg

Edytowane przez fighter1983

znalazłam jeszcze dwa fanty :)

1. ręcznie robiony komplet naszyjnik+bransoletka z bladoróżowych korali (+grafitowy minerał, ale nie pamiętam jak się nazywał)

cena wywoławcza 20 zł

DSC_1257.JPG

DSC_1256.JPG

2. jak dla księżniczki ;) wisiorek pozłacany - litera W, z warstwą opalizujących kamyczków - z pozłacanym łańcuszkiem

cena wywoławcza 10 zl

DSC_1259.JPG

DSC_1258.JPG

DSC_1256.JPG

W imieniu Prababki wstawiam wspaniałą, jeszcze ciepłą i jedyną taką, bo prosto spod prababkowego szydełka serwetę :)

wielkość – 42 cm;

kolor – Prababka mówi, że żółta, wg mnie jest kremowa sądząc po białych królikach :)

Prababka-IMG_1344.jpg

Witam :bye:

To i my postanowiliśmy się dołączyć do tej pięknej aukcji.

Mamy propozycję dla miłośników moczenia kija z okolic Warszawy, Radziejowic, Żyrardowa, Mszczonowa, Nadarzyna i Grodziska Mazowieckiego. Na aukcję wystawiamy karnet upoważniający do wędkowania w pięknym miejscu - Stawach Borki przez cały 2015 rok. Znajdują się one 40 km od centrum Warszawy, 1 km od trasy Katowickiej, w miejscowości Radziejowice.

Cena wywoławcza 50 zł.

http://i.imgur.com/DWjAcZH.jpg

Chcielibyśmy przekazać na aukcję sławną parę z bajecznego Dobranocnego Ogrodu :

Upsy Daisy oraz Iggle Piggle i jego kocyk - we własnych osobach-

wraz z Misiem Krzysiem, który jest zupełnie nie z tej bajki :)

Wszyscy byli już lekko przytulani , ale nic im to nie zaszkodziło na urodzie, a wręcz przeciwnie :)

(w wyniku zabiegów higienicznych przeprowadzonych na mokro spódniczka Upsy Daisy zrobiła się jakoś wąska w pasie -

ale na to nie patrzymy, patrzymy na serce ;) )

Proszę się też nie przejmować , jeżeli nie wiecie gdzie jest Dobranocny Ogród. Założę się, że Księżniczki wiedzą :)

I tu jest taki myk związany z aukcją : niezależnie od tego kto i za ile zechciałby wylicytować te sławy, to cała trójka chciałaby trafić po licytacji do Księżniczek i Krzysia.

Wygrywający licytację otrzyma uśmiechy, podziękowania, uściski i być może nagrodę pocieszenia : )

Czy tak może tak być ?

dobranocny3.JPG