JAGODA 51 26.03.2015 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 Prababko przesyłka dotarła, serwetka przepiękna i ten kolor..... Mirku jestem z WAMI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 26.03.2015 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 Jagoda 51 dzięki(tyle pozytywnych opinii to ja słyszałam ostatnio chyba w podstawówce na wu-efie:D dziękuję wszystkim i pozdrawiam wszystkich serdecznie. Wesołych ,zdrowych Świąt! Mirasowi -spokoju i zdrowia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onnmar 26.03.2015 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 cóż to za nalewka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 26.03.2015 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 Miałem dziś rano wysłać wszystkie przesyłki. Choć brakuje mi jeszcze dwóch adresów. Niestety przesyłki nadam dopiero w piątek. Przepraszam ale trochę nam się kłopotów nawaliło. Akurat przesyłkami teraz powinieneś się najmniej przejmować. Rodzina najważniejsza, dużo sił życzę i szybkiego powrotu do zdrowia. Ech, życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 26.03.2015 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 Miras, zdrówka dla całej waszej rodzinki!!!! Trzymajcie się !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JAGODA 51 26.03.2015 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 bogumil przesyłka dotarła miało być na prezent, w realu jeszcze ładniejsze zostanie u mnie.Dzięki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 26.03.2015 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 Jagoda, strasznie się cieszę, że dotarło w jednym kawałku. Dziękuję za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 26.03.2015 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 Dziękuję za wszystkie słowa wsparcia. Przesyłki wyślę tak szybko jak będzie to możliwe.Edytkę trochę mocniej bolą plecy, szyja itd. Mama podobnie choć u niej wygląda to troszkę gorzej. Dziewczynki mocno wystraszone. Płaczą na każdy silniejszy hałas. Jutro mamy spotkanie w sprawie dziewczynek w Poradni Pedagogiczno-Psychologicznej. Rehabilitacja na razie wstrzymana. Raz bo nie ma czym jeździć, dwa musimy zebrać siły. Czekamy na auto zastępcze, ale jak widać trochę to potrwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 26.03.2015 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 .. Porozmawiaj w PPP, może dadzą dziewczynkom teraz dodatkowe wsparcie psychologiczne? Jesli możemy jakoś Wam pomóc, daj znać, Mirku. Trzymajcie się, kochani.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 26.03.2015 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 Mirku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.03.2015 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 Mirek, zbieraj wszystkie dokumenty, niech napiszą Ci, że reha wstrzymana, ze względu na stan dziewczynek, żebyś potem miał dowody! A zresztą, zadzwonię chyba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 27.03.2015 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 Aga no właśnie po to jedziemy do Poradni. Anetko masz rację. Zadzwonię dziś po wizycie w Poradni Dziękujemy za słowa wsparcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciejka2 27.03.2015 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 Oby wszystko był jak najszybciej dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 27.03.2015 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 Trzymajcie się i nie dajcie się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 27.03.2015 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 Mirku, poradzić nic nowego nie mogę- już chyba wszystko zostało napisane. Więc tylko dobre myśli ślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 27.03.2015 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 (edytowane) Zapraszamy wstępnie na spotkanie w Muratorze, w którym wezmą udział przedstawiciele Fundacji Złotowianka. Razem zastanowimy się, jakie są możliwości i pomysły. Prosimy, byście wybrali przedstawicieli, którzy wezmą udział w spotkaniu. Termin jest ustalany - kwiecień. Pozdrawiamy Edytowane 27 Marca 2015 przez Redakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniss 27.03.2015 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 Chora byłam, więc i trochę mało kumata, to nic dziwneg, że o zamknięciu aukcji zorientowałam się z lekkim opóźnienieniem Ale dziś, skoro tylko mogłam wyjść z domu, to i fanty wysłałam i przelew zrobiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 27.03.2015 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 carver fant dotarł. Dziekuje bardzo, w rzeczywistości wygląda o niebo lepiej niz na zdjeciu. Pozostaje zastanowić sie nad godnym dla niego miejscem w domu. Myślę, że okolice kominka będą ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MajaK 27.03.2015 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 Lawenda jest piękna, pachnie nią cały dom Carver, dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 27.03.2015 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 Cześć Tomaszs131carver fant dotarł. Dziekuje bardzo, w rzeczywistości wygląda o niebo lepiej niz na zdjeciu. Pozostaje zastanowić sie nad godnym dla niego miejscem w domu. Myślę, że okolice kominka będą ok Bardzo się cieszę, że się spodobał Jakby co, to spod kominka zawsze można użyć jako opału Lawenda jest piękna, pachnie nią cały dom Carver, dziękuję Cieszę się, choć niczym obrazu nie nasączałem Ale jak pachnie, to jeszcze lepiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts