Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Miałem dziś rano wysłać wszystkie przesyłki. Choć brakuje mi jeszcze dwóch adresów. Niestety przesyłki nadam dopiero w piątek. Przepraszam ale trochę nam się kłopotów nawaliło.

Akurat przesyłkami teraz powinieneś się najmniej przejmować. Rodzina najważniejsza, dużo sił życzę i szybkiego powrotu do zdrowia. Ech, życie :(

Dziękuję za wszystkie słowa wsparcia. Przesyłki wyślę tak szybko jak będzie to możliwe.

Edytkę trochę mocniej bolą plecy, szyja itd. Mama podobnie choć u niej wygląda to troszkę gorzej. Dziewczynki mocno wystraszone. Płaczą na każdy silniejszy hałas. Jutro mamy spotkanie w sprawie dziewczynek w Poradni Pedagogiczno-Psychologicznej. Rehabilitacja na razie wstrzymana. Raz bo nie ma czym jeździć, dwa musimy zebrać siły. Czekamy na auto zastępcze, ale jak widać trochę to potrwa.

Zapraszamy wstępnie na spotkanie w Muratorze, w którym wezmą udział przedstawiciele Fundacji Złotowianka. Razem zastanowimy się, jakie są możliwości i pomysły.

Prosimy, byście wybrali przedstawicieli, którzy wezmą udział w spotkaniu. Termin jest ustalany - kwiecień.

Pozdrawiamy

Edytowane przez Redakcja

Cześć :)

Tomaszs131carver fant dotarł. Dziekuje bardzo, w rzeczywistości wygląda o niebo lepiej niz na zdjeciu.

Pozostaje zastanowić sie nad godnym dla niego miejscem w domu. Myślę, że okolice kominka będą ok

Bardzo się cieszę, że się spodobał :) Jakby co, to spod kominka zawsze można użyć jako opału ;)

Lawenda jest piękna, pachnie nią cały dom :)

Carver, dziękuję :)

Cieszę się, choć niczym obrazu nie nasączałem ;) Ale jak pachnie, to jeszcze lepiej... :D