Arnika 27.03.2015 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 Ponieważ Edzia się nie odzywa.. to może ktoś z Was ma do niej adres... muszę wysłać fanty... chciałam zrobić to za jednym razem...Proszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.03.2015 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 Witam. Dotarly do mnie informacje, ze sukienka jak i ksiazka juz do mnie dzisiaj dotarly (slowo na temat sukienki-jaaaaka pieeekna) w poniedzialek wszystko oblukam na wlasne oczeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciejka2 27.03.2015 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 I do mnie dzieła sztuki od carvera dziś dotarły. Rysunki są niesamowite!! Przepiękne! Carver dziekuję bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 27.03.2015 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 Ja też dostałam żaglowiec i zimę. Carver, masz talent, wiesz o tym? Jak nie wiesz, to ci mówię. I w dodatku mieszkasz koło uroczego miasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 28.03.2015 01:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 Cieszę się, że poczta nie nawaliła EZS mieszkałem w tym uroczym mieście spory kawał czasu, ale uwierz mi, to tylko dekoracja na potrzeby turystów. Od jakiegoś czasu moje odludzie ma w sobie więcej czaru i niesamowitości. Nad uroczym miastem unosi się widmo klątwy i nic tego nie zmieni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 28.03.2015 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 No to ja czuję się zobowiązany, bo jako zdobywający drugie miejsce dostałem pełnoprawnego, cennego fanta.. a kwota poszła tylko wg własnego wyniku.. Co mogę jeszcze zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 28.03.2015 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 Sorry za post pod postem, ale Waszym wzorem uzupełniłem swoją sygnaturkę a w opcji edycji by się nie pokazała:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 28.03.2015 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 Melduję, że my z Nefer wciąż się poszukujemy, ale w końcu się znajdziemy. Proszę o cierpliwość czekających na flaszki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.03.2015 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 Dziś o 6 rano wylądowałam w Warszawie z Wrocławia. Jutro przemieszczam się do Żelki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JAGODA 51 28.03.2015 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 TAR-ciu daj znać czy przesyłka doszła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.03.2015 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 a nie dostalas mojego privka? doszla oczywiscie bardzo dziekuje za ekstra dodatek i jajo swoje fanty bede mogla nadac dopiero w poniedzialek, po prostu wyjechana bylam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.03.2015 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 No to ja czuję się zobowiązany, bo jako zdobywający drugie miejsce dostałem pełnoprawnego, cennego fanta.. a kwota poszła tylko wg własnego wyniku.. Co mogę jeszcze zrobić? Ciekawe czy Ci się spodoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kontradmiral86 28.03.2015 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 Kendro, reprodukcje dotarły. Bardzo dziękuję, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 28.03.2015 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 Dziś o 6 rano wylądowałam w Warszawie z Wrocławia. Jutro przemieszczam się do Żelki. Nef, ja jutro wracam ze Stefciem, koło 12 do domu. Potem mamy plany, ale jeszcze nie wiem na którą godzinę i ile nam to zajmie. Raczej w tygodniu się spotkamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JAGODA 51 28.03.2015 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 a nie dostalas mojego privka? doszla oczywiscie bardzo dziekuje za ekstra dodatek i jajo swoje fanty bede mogla nadac dopiero w poniedzialek, po prostu wyjechana bylam No nie dostałam, ale ważne że dotarło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.03.2015 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 Nef, ja jutro wracam ze Stefciem, koło 12 do domu. Potem mamy plany, ale jeszcze nie wiem na którą godzinę i ile nam to zajmie. Raczej w tygodniu się spotkamy. Ok. Zdzwaniamy się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 29.03.2015 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 fighter fanty dotarły, dzieki. Słoń przeżył transport, pierwszy kontakt z moimi pociechami również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 29.03.2015 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 (edytowane) Ciekawe czy Ci się spodoba kolejka tytułów do przeczytania jest długa ale może uda się coś poprzestawiać Edytowane 29 Marca 2015 przez finlandia literówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 29.03.2015 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 Z nowych wieści to melduję posłusznie, że córeczki już prawie doszły do siebie. Trochę się boją na dźwięk syren no ale jak to psycholog ocenił - normalne. Będziemy je bacznie obserwować. Edytka powoli wchodzi na pełne obroty i prócz siniaków mówi, że czuje się dobrze. Mama trochę obolała ale humor powoli jej wraca. Wyrywa się do dziewczyn choć widać że jeszcze mocno ją wszystko boli. My z Krzysiem ogarniamy powoli całą sytuację. W sprawie auta to blacha blachą ale już widać że będą problemy. Nie możemy się doprosić auta zastępczego. Zwyczajnie firma udaje jakby nic o tym nie wiedziała. Jutro ma być fachowiec w sprawie wyceny szkody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 29.03.2015 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 dobrze, że jest lepiej! co do samochodu zastępczego, zakładałabym, że towarzystwo czeka z podjęciem decyzji o samochodzie zastępczym na wynik oględzin przez swojego rzeczoznawcę, więc do tego czasu musicie niestety uzbroić się w cierpliwość, a z rzeczoznawcą porozmawiać także o tej sprawie. O ile wiem, przynajmniej jeszcze dwa lata temu tak było, możecie również wziąć auto zastępcze sami, ubezpieczyciel powinien Wam zwrócić koszty wynajmu od dnia szkody. Warto przedzwonić do dużych sieci i przedstawić sytuację (wygooglaj "samochód zastępczy z oc sprawcy.") - oni sami na tym zarabiają, więc mogą Was popilotować i wziąć na siebie kwestie komunikacji z ubezpieczycielem. Jakby nadal ubezpieczyciel robił problemy, zagroźcie skargą do rzecznika ubezpieczonych i kontaktem z mediami - może źle to zabrzmi, ale Wasz przypadek jest wymarzony dla mediów (małe dziewczynki potrzebujące rehabilitacji kontra chciwy ubezpieczyciel, który nie daje auta zastępczego), więc można walczyć. będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts