Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Drodzy Forumowicze i Moderatorzy aukcji,

dziękujemy za wszystko, co się tutaj wydarzyło. Wspaniały wynik aukcji, wielkie Wasze zaangażowanie – to coś niesamowitego, coś pięknego i potrzebnego Julce i Karolinie, i nam wszystkim. Dziękujemy!!!

Aukcja się kończy, ale Akcja trwa dalej - z wielkim finałem 26 września w Warszawie. Zapraszamy Wszystkich na Spotkanie Forum.

A każdy uczestnik aukcji otrzymuje zaszczytny tytuł tego Forum: FORUMOWICZ WIELKI SERCEM.

Dziękujemy :)

Redakcja

żona licytowała mam nadzieje że ten alkohol bedzie dobry bo na ognisku go postawie.. i wypijemy za zdrowie dziewczynek... dawć dane i gdzie wpłacać pieniążki :) ps. mozna zwiekszyć procenty tych trunków :) żartuje :) aleimpreza będzie na ich cześć... nie znam was ale wszystkiego najlepszego... i podziwiam Mirka... ma chłop jaja i mega walczy.... masz chłopie powód do dumy.... po prostu chodź z podniesioną głową!!! jesteś SUPER!!!! :)

ufff nie wiem co mam napisać. Edytka mi nic nie chce podyktować, chyba zaniemówiła.

Wszystkim uczestnikom i prowadzącym DZIĘKUJEMY. To co zrobiliście i pokazaliście nam rodzicom, zasługuje na najwyższe słowa uznania. Dzięki wam wiemy, że już nigdy nie będziemy sami. Wyściskamy was wszystkich na wrześniowym spotkaniu, bo przecież tam księżniczek nie może zabraknąć. Żadne słowa nie oddadzą tego jak wspaniałymi ludźmi jesteście. Żadne słowa nie oddadzą też tego co teraz czujemy.

Jesteście kochani.