kontradmiral86 22.03.2015 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 To podliczam ile mam przelać Dziękuję wszystkim. Prowadzący rewelacja:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 22.03.2015 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 Mirasie drogi, poproszę o adresik do wysyłki na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 22.03.2015 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 Jak przekazać darowiznę na rzecz Julii i Karolinki Rabenda - podopiecznych Fundacji "ZŁOTOWIANKA"? Należy przelać deklarowaną kwotę na konto: Spółdzielczy Bank Ludowy Zakrzewo: 25 8944 0003 0002 7430 2000 0010 W tytule przelewu wpisać należy: "Julia I Karolina Rabenda R/14" http://4.bp.blogspot.com/-kOGXKWygzcY/UVd_0d4p9xI/AAAAAAAAAfM/pSz6M4YN7Fg/s1600/logo+fundacji.jpg Fundacja ZŁOTOWIANKA ul. Widokowa 1 77-400 Złotów Więcej o Fundacji "Złotowianka" można dowiedzieć się na stronie www.fundacjazlotowianka.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 22.03.2015 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 świetny wynik, cieszę się ze mogłam uczestniczyć, kaska poszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eedytaa 22.03.2015 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 Piękne to było Dziękuję za udział w tej aukcji. Po proszę o dane na pw do wysyłki bransoletek Ja juz swoja kwote wpłaciłam. Komu mam przesłać potwierdzenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.03.2015 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 Po pierwsze - podsumujemy aukcję. Po drugie - jeśli chcecie to mogę skompletować adresy od wszystkich i rozesłać każdemu. (mam plik w xls z poprzedniej aukcji) Po trzecie - zapraszamy do wpłat dla dziewczyn - na pierwszej stronie pod fantami - pamiętajcie o TYTULE w przelewie. W razie pytań - zapraszam. Chyba, że wolicie jakoś inaczej Dzięki - paluszki mi odpadły, ale jestem szczęśliwa Sprawdźcie mnie czy wszyscy mają co chcieli To był zaszczyt dla mnie, że mogłam w tym uczestniczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 22.03.2015 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 walus24, podaj mi na priv adres do wysyłki nalewki. Dziękuję za zakup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 22.03.2015 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 na pierwszej stronie sa podane no tak, tylko czy powinniśmy dopisywać coś jeszcze do tytułu wpłaty (np. nick, dopisek aukcja FM ...) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiek 22.03.2015 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 Wracam do pracy/mialam wolne tylko na final/ i chce serdecznie podziekowac prowadzacym oraz wszystkim uczestnikom aukcji za wspaniala atmosfere. To byla moja pierwsza aukcja na FM i mam nadzieje na dalsze. DZIEKUJE:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciejka2 22.03.2015 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 Cała aukcja dla Księżniczek była niesamowita! Jesteście Wszyscy cudowni! Prowadzący byli niesamowici! Dziękuję, że mogłam to przeżyć razem z Wami Z tej radości chętnie bym kogoś teraz przytuliła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 22.03.2015 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 Bardzo proszę o przesłanie adresów do wysyłki na pw. Wspólnie z Krzysiem i córeczkami będziemy je wysyłać. Jeszcze raz dziękujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 22.03.2015 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 przyłączam sie do podziękowań Nefer,ni oddawaj łowy nikomu:)) Poproszę o adresy,mam nadzije,ze jutro mój sprzęt sie usprawni, Kontradmirał,zechciej pamiątkę po Prababce:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.03.2015 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 Jesli ktoś ma wewnętrzną potrzebę wysłania potwierdzenia - zapraszam. Ale my tu sobie ufamy :) Widzę, że darczyńcy wystawiający i odbierający się dogadują w kwestii adresów, to się już nie wtrącam Było cudnie. Muszę ochłonąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 22.03.2015 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 wszystkim dziękuję!! jutro na spokojnie ogarnę xls-a - myślę , że jest ok ale jeszcze sprawdzę, co za licytacja - dziękuje jeszcze raz!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 22.03.2015 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 Ja też dziękuję wszystkim - z Ekipą Dowodzącą na czele I jeszcze imiennie to chciałam podziękować bardzo Pestce za wylicytowanie maskotek - które są przeznaczone dla Dziewczynek. (i dla Krzysia oczywiście - jak będzie chciał ) Zwyczajowo dziękuję też mamie i tacie - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 22.03.2015 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 Dziękuję wszystkim za wspaniałą aukcję......żałuję, że nie dałam rady wcześniej być...na szczęście moje fanty są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 22.03.2015 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 Ja ze swojej strony tez dziękuje. Z licytujacymi i z tymi od których fanty wylicytowalem odezwę się jutro jak będę w firmie bo tego nie ogarne tutaj świetną aukcja. Nef? Xls jest aktualny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.03.2015 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 ufff nie wiem co mam napisać. Edytka mi nic nie chce podyktować, chyba zaniemówiła. Wszystkim uczestnikom i prowadzącym DZIĘKUJEMY. To co zrobiliście i pokazaliście nam rodzicom, zasługuje na najwyższe słowa uznania. Dzięki wam wiemy, że już nigdy nie będziemy sami. Wyściskamy was wszystkich na wrześniowym spotkaniu, bo przecież tam księżniczek nie może zabraknąć. Żadne słowa nie oddadzą tego jak wspaniałymi ludźmi jesteście. Żadne słowa nie oddadzą też tego co teraz czujemy. Jesteście kochani. Ucałowania dla Dzieci (całej Trójki) i Edytki Będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 22.03.2015 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 no i Mirka z Rodziną ściskam!! Nefcia, Fighter, dusiek, Żelka -współpraca z Wami to przyjemność! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.03.2015 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 Ja ze swojej strony tez dziękuje. Z licytujacymi i z tymi od których fanty wylicytowalem odezwę się jutro jak będę w firmie bo tego nie ogarne tutaj świetną aukcja. Nef? Xls jest aktualny? Zaraz do niego siadam i sprawdzę dwa razy, bo tam są różne myki. Będzie rano gotowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts