Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jak przekazać darowiznę na rzecz Julii i Karolinki Rabenda - podopiecznych Fundacji "ZŁOTOWIANKA"? Należy przelać deklarowaną kwotę na konto:

Spółdzielczy Bank Ludowy Zakrzewo:

25 8944 0003 0002 7430 2000 0010

W tytule przelewu wpisać należy:
"Julia I Karolina Rabenda R/14"

http://4.bp.blogspot.com/-kOGXKWygzcY/UVd_0d4p9xI/AAAAAAAAAfM/pSz6M4YN7Fg/s1600/logo+fundacji.jpg

Fundacja ZŁOTOWIANKA

ul. Widokowa 1

77-400 Złotów

Więcej o Fundacji "Złotowianka" można dowiedzieć się na stronie

www.fundacjazlotowianka.pl

Po pierwsze - podsumujemy aukcję.

Po drugie - jeśli chcecie to mogę skompletować adresy od wszystkich i rozesłać każdemu. (mam plik w xls z poprzedniej aukcji)

Po trzecie - zapraszamy do wpłat dla dziewczyn - na pierwszej stronie pod fantami - pamiętajcie o TYTULE w przelewie.

W razie pytań - zapraszam. Chyba, że wolicie jakoś inaczej :)

Dzięki - paluszki mi odpadły, ale jestem szczęśliwa :)

Sprawdźcie mnie czy wszyscy mają co chcieli :)

To był zaszczyt dla mnie, że mogłam w tym uczestniczyć :)

Jesli ktoś ma wewnętrzną potrzebę wysłania potwierdzenia - zapraszam. Ale my tu sobie ufamy :) :):yes:

Widzę, że darczyńcy wystawiający i odbierający się dogadują w kwestii adresów, to się już nie wtrącam :) Było cudnie. Muszę ochłonąć :)

Ja też dziękuję wszystkim - z Ekipą Dowodzącą na czele :)

I jeszcze imiennie to chciałam podziękować bardzo Pestce za wylicytowanie maskotek - które są przeznaczone dla Dziewczynek.

(i dla Krzysia oczywiście - jak będzie chciał :))

Zwyczajowo dziękuję też mamie i tacie - ;)

Ja ze swojej strony tez dziękuje. Z licytujacymi i z tymi od których fanty wylicytowalem odezwę się jutro jak będę w firmie bo tego nie ogarne tutaj ;) świetną aukcja. Nef? Xls jest aktualny?

ufff nie wiem co mam napisać. Edytka mi nic nie chce podyktować, chyba zaniemówiła.

Wszystkim uczestnikom i prowadzącym DZIĘKUJEMY. To co zrobiliście i pokazaliście nam rodzicom, zasługuje na najwyższe słowa uznania. Dzięki wam wiemy, że już nigdy nie będziemy sami. Wyściskamy was wszystkich na wrześniowym spotkaniu, bo przecież tam księżniczek nie może zabraknąć. Żadne słowa nie oddadzą tego jak wspaniałymi ludźmi jesteście. Żadne słowa nie oddadzą też tego co teraz czujemy.

Jesteście kochani.

Ucałowania dla Dzieci (całej Trójki) i Edytki :) Będzie dobrze :)

Ja ze swojej strony tez dziękuje. Z licytujacymi i z tymi od których fanty wylicytowalem odezwę się jutro jak będę w firmie bo tego nie ogarne tutaj ;) świetną aukcja. Nef? Xls jest aktualny?

Zaraz do niego siadam i sprawdzę dwa razy, bo tam są różne myki. Będzie rano gotowy.