Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Melduję, że przelew zrobiony i wszystkie fanty wysłane. Dziękuję anSi i Zochnie, na szybkiej reakcji w sprawie adresu, zaoszczędziliście mi kolejną wyprawę na pocztę. Obiecuję, że czas i energię którą zaoszczędziłam, wykorzystam na robienie kolejnych fantów na aukcję dla Dziewczynek. :yes:

Paczuszki starałam się dobrze zapakować, ale ja tylko człowiekiem a poczta tylko pocztą, więc w razie by coś z pisanek nie dotarło w całości, nie martwić się, dorobię kolejne i prześlę. :hug:

Brakuje mi adresów, please napiszcie szybko:

agata39

tereska

Nelli Sza

jedrek244

Autorus

RD2011

Sorry, jestem zarobiona po kokardę i nie mam czasu szukać Was na forum :(

Chciałaby wszystkie wysyłki zrobić jednorazowo.

Pestko - zdjęcie już jest u Ciebie. TAR - proszę o adres do wysyłki. Przelew dla Dziewczynek wykonany. To dobry dzień jest :D

MAM :D Dziękuję

Jest super. Troszkę nad nim popracuję i prawdopodobnie uda mi się wykorzystać je do zamaskownia drzwi z wiatrołapu do małej łazienki. :), które mam akurat vis a vis wejściowych.

Kurcze wywala mnie cały czas z forum i nie mogę wiadomości pisać. Czekam na adresy od Hanss i AgnesK

Jakby komuś w oko wpadli , przypomijcie im proszę o podanie mi adresu do wysylki.

Acha ponieważ zajumano mi moje fanty, puszczam dodatkowy przelew dla Księzniczek. I czekam na następną aukcję.

Aga !

Mam wielką prośbę - ta wylicytowana lekcja j. niemieckiego

prosze aby została na kolejna aukcję !

I wówczas znowu będę licytować i Aguś spotkamy się na

dłużej !:D

Dla mnie lekcje z Tobą to będzie Wielkie Świeto !:)

A mam też trochę - hmmm - pietra - czy bedę dobra uczennicą !:D

Uściski !:)