Żelka 24.03.2015 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 Zochna, no coś Ty, to ja przepraszam, że Cię po spotkaniach ganiałam o adres. p.s. zaraz po przeczytaniu Twojego postu leciałam szukać co to jest ten stachanowiec, teraz znam kolejne słowo po Polsku.., niby tyle lat tutaj, a wciąż mam braki A tak swoją drogą, ja z tych "pospiesznych" tylko dlatego, że u nas, jak wiesz, nigdy nie wiadomo co kolejny dzień przyniesie, a strasznie nie lubię się spóźniać, zwłaszcza tak jak tutaj, gdzie wiem ile serca Ludzie włożyli w tą licytację. Wy po prostu zasługujecie na to by przynajmniej próbować się strać dogonić za tą Waszą dobrocią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 24.03.2015 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 Dzień dobry wszystkim Hanss - poproszę o adres bo widzę że Fighter już się zreflektował Reszta zostanie dziś wysłana tak jak obiecałam Fighter po tej weekendowej wycieczce na trasie Sierpc-Poznan-Wroclaw(wesele)-Poznan-Sierpc nie wie jak sie nazywa ogarniam wlasnie. Co to wgle bylo.... wiecej tak nie robie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 24.03.2015 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 ogarniaj, fighter, ogarniaj, bo już mi tylko Twojego adresu brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kontradmiral86 24.03.2015 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 Melduję,że jajeczka od Żelki już dotarły:-)Dziękuję.Jak zwykle śliczności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 24.03.2015 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 Żelka to mega express Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 24.03.2015 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 To mega-mega express:) żelkodostałam serwetkę,piękna jest.I to ja nie TY dziękuję:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.03.2015 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 Dzień dobry w to ciepłe i słoneczne popołudnie Melduję,że przelew poszedł komuś mam potwierdzenie wysłać? Dziękuję wszystkim za cudowną licytacje, za pomoc cudownym Dziewczynkom i za to,że kolejny raz pokazaliście,że razem można wszystko Całuję Was, wszystkich razem i każdego z osobna http://zdjecia.nurka.pl/images/www.miastorybnik.pl-p17-userfiles-image-halina-calus.gif http://zdjecia.nurka.pl/images/www.miastorybnik.pl-p17-userfiles-image-halina-calus.gifhttp://zdjecia.nurka.pl/images/www.miastorybnik.pl-p17-userfiles-image-halina-calus.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 24.03.2015 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 Haniu, Parbabko, dziękuję za wiadomość i za licytację też, bo bez Was nie byłabym w stanie za wiele zrobić, a tak razem, zawsze to troszkę więcej jakby nie było. Dodajecie mi sił by na kolejną aukcję coś przygotować. Prababko, cieszę się, że się serwetka podoba, Ty umiesz takie rzeczy robić, teraz masz wzór i naprzód! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JAGODA 51 24.03.2015 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 Pieniądze przelane , fanty wysłane. WIELKIE DZIĘKI ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 24.03.2015 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 Żelko.to nie do podrobienia,to mastersztyk:)[ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 24.03.2015 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 malka,ja tam biorę i daję buziaki,jak leci:D:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 24.03.2015 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 Kochani, poproszę jeszcze dwa adresy: Nelli Sza Jedrek244 Nelli rozumiem, bo ona ma roboty po kokardę i na pewno odezwie się jak zajrzy na fm. Jedrek, jeśli nie zgłosisz się z adresem do czwartku, to chyba Cię kotami poszczuję Mam trzy sztuki bojowe i nie zawaham się ich użyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 24.03.2015 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 Ja to bym chciała być Pestkowymi kotami poszczuta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 24.03.2015 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 Witam wszystkich:D Jagoda51 zestawik wysłany ... proszę daj znać jak dojdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika mm1719511751 24.03.2015 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 Dobry wieczór : ) Kasa poszła w poniedziałek rano. Mam takie małe pytanko... Jaki procent bierze dla siebie fundacja? Czy reguluje to ogólny przepis czy konkretny statut?Wiem, że był pomysł stworzenia fundacji Muratora i nic się nie zadziało... Zdechło, bo Murator nie wyraził zainteresowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.03.2015 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 Edzia.. adres podeślij , bo jak kiedyś miałam , to się zgubił... Chyba, ze Ktoś z Was ma adres Edzi to poproszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 24.03.2015 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 Dobry wieczór : ) Kasa poszła w poniedziałek rano. Mam takie małe pytanko... Jaki procent bierze dla siebie fundacja? Czy reguluje to ogólny przepis czy konkretny statut? Wiem, że był pomysł stworzenia fundacji Muratora i nic się nie zadziało... Zdechło, bo Murator nie wyraził zainteresowania? Cześć Procent na działalność ustala statut fundacji. Tutaj masz cała historię Fundacji, która nie powstała i jeszcze ostatnie Polaków rozmowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 24.03.2015 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 Wyraziliśmy wielkie zainteresowanie Fundacją, ale względy proceduralne, także koszty działania takiej fundacji sprawiły, że łatwiej było działać bez fundacji. Teraz jesteśmy w komfortowej sytuacji - fundacja Złotowianka nie pobiera żadnego procentu od wpłat. Możemy w porozumieniu z Nimi prowadzić dowolne akcje pomocy. O to chyba wszystkim nam chodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.03.2015 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 malka,ja tam biorę i daję buziaki,jak leci:D:hug: Prababko - to się ustawiam w kolejce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 24.03.2015 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 Musisz być pierwsza malka.Od Ciebie się zaczęło,pierwsza podałaś dloń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts