Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Zochna, no coś Ty, to ja przepraszam, że Cię po spotkaniach ganiałam o adres. :oops:

p.s. zaraz po przeczytaniu Twojego postu leciałam szukać co to jest ten stachanowiec, teraz znam kolejne słowo po Polsku.., niby tyle lat tutaj, a wciąż mam braki :bash: A tak swoją drogą, ja z tych "pospiesznych" tylko dlatego, że u nas, jak wiesz, nigdy nie wiadomo co kolejny dzień przyniesie, a strasznie nie lubię się spóźniać, zwłaszcza tak jak tutaj, gdzie wiem ile serca Ludzie włożyli w tą licytację. Wy po prostu zasługujecie na to by przynajmniej próbować się strać dogonić za tą Waszą dobrocią. :hug:

• Odpowiedzi 2,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzień dobry wszystkim :)

Hanss - poproszę o adres bo widzę że Fighter już się zreflektował :D

Reszta zostanie dziś wysłana tak jak obiecałam :)

Fighter po tej weekendowej wycieczce na trasie Sierpc-Poznan-Wroclaw(wesele)-Poznan-Sierpc nie wie jak sie nazywa :) ogarniam wlasnie.

Co to wgle bylo.... wiecej tak nie robie...

Dzień dobry w to ciepłe i słoneczne popołudnie :)

Melduję,że przelew poszedł :) komuś mam potwierdzenie wysłać? :)

Dziękuję wszystkim za cudowną licytacje, za pomoc cudownym Dziewczynkom i za to,że kolejny raz pokazaliście,że razem można wszystko :)

Całuję Was, wszystkich razem i każdego z osobna

http://zdjecia.nurka.pl/images/www.miastorybnik.pl-p17-userfiles-image-halina-calus.gif

http://zdjecia.nurka.pl/images/www.miastorybnik.pl-p17-userfiles-image-halina-calus.gifhttp://zdjecia.nurka.pl/images/www.miastorybnik.pl-p17-userfiles-image-halina-calus.gif

Haniu, Parbabko, dziękuję za wiadomość i za licytację też, bo bez Was nie byłabym w stanie za wiele zrobić, a tak razem, zawsze to troszkę więcej jakby nie było. Dodajecie mi sił by na kolejną aukcję coś przygotować. ;)

Prababko, cieszę się, że się serwetka podoba, Ty umiesz takie rzeczy robić, teraz masz wzór i naprzód! ;)

Kochani, poproszę jeszcze dwa adresy:

Nelli Sza

Jedrek244

:bash:

Nelli rozumiem, bo ona ma roboty po kokardę i na pewno odezwie się jak zajrzy na fm.

Jedrek, jeśli nie zgłosisz się z adresem do czwartku, to chyba Cię kotami poszczuję :cool: Mam trzy sztuki bojowe i nie zawaham się ich użyć

Dobry wieczór : )

Kasa poszła w poniedziałek rano.

Mam takie małe pytanko... Jaki procent bierze dla siebie fundacja? Czy reguluje to ogólny przepis czy konkretny statut?

Wiem, że był pomysł stworzenia fundacji Muratora i nic się nie zadziało... Zdechło, bo Murator nie wyraził zainteresowania?

Dobry wieczór : )

Kasa poszła w poniedziałek rano.

Mam takie małe pytanko... Jaki procent bierze dla siebie fundacja? Czy reguluje to ogólny przepis czy konkretny statut?

Wiem, że był pomysł stworzenia fundacji Muratora i nic się nie zadziało... Zdechło, bo Murator nie wyraził zainteresowania?

Cześć :)

Procent na działalność ustala statut fundacji. Tutaj masz cała historię Fundacji, która nie powstała i jeszcze ostatnie Polaków rozmowy

Wyraziliśmy wielkie zainteresowanie Fundacją, ale względy proceduralne, także koszty działania takiej fundacji sprawiły, że łatwiej było działać bez fundacji. Teraz jesteśmy w komfortowej sytuacji - fundacja Złotowianka nie pobiera żadnego procentu od wpłat. Możemy w porozumieniu z Nimi prowadzić dowolne akcje pomocy. O to chyba wszystkim nam chodzi...