malka 24.03.2015 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.03.2015 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 Monika m&m - wszytko masz na stronie fundacji. Również wyniki finansowe i ich wydatki, ale ostatni za 2013. Uważam, ze wygląda całkiem nieźle : http://www.fundacjazlotowianka.pl/files/2013[3].pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balto 24.03.2015 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 Nefer: takie fundacje muszą udostępniać rozliczenie to ich psi ustawowy obowiązek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 24.03.2015 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 (edytowane) W imieniu swoim oraz kochanych córeczek, czyli forumowych księżniczek, pragnę z całego serca podziękować wszystkim za aukcję. Szanownej redakcji za możliwość. Prowadzącym za poświęcenie wytrwałość i zaangażowanie. Wszystkim licytującym, którzy nie jednokrotnie sami siebie przebijali, a nawet się sprzedawali. Wszyscy razem okazaliście nam dużo serca i stworzyliście na tej aukcji wspaniałą niezapomnianą atmosferę. Zyskaliśmy kolejnych nowych przyjaciół, a Ci co już nas znają niezawodnie wspierali. Dzięki Wam i waszej postawie wiemy, że nie jesteśmy sami. Czasem było ciężko, ale nie podczas tych ostatnich kilkunastu dni. Dziękujemy Wam wszystkim i każdemu z osobna. Sukces naszych córeczek będzie też waszym sukcesem. Wiemy że my rodzice musimy jeszcze dużo zrobić, ale też wiemy, że dzięki Wam jesteśmy bliżej celu. Dzięki forumowiczom, którzy niejednokrotnie dzielili się nie tym co im zbywało, lecz tym co mieli. Dziękujemy za wszystkie ciepłe słowa i wiarę w nas rodziców. Mam nadzieję, że wielu z was pozna nasze córeczki na wrześniowym spotkaniu forum. Będziecie sami mogli zobaczyć i ocenić jak dużo już wspólnie nam udało się zrobić. DZIĘKUJEMY Jesteście kochani Edytowane 25 Marca 2015 przez Miras12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.03.2015 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 Nefer: takie fundacje muszą udostępniać rozliczenie to ich psi ustawowy obowiązek... Wiem, dlatego zajrzałam i patrząc na liczby, moim zdaniem to fajna fundacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.03.2015 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 (edytowane) Melduję, że książka już opatrzona autografami współautorów i jutro wysyłka Już zapakowane Edytowane 25 Marca 2015 przez Nefer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 25.03.2015 00:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Nefcia kiedy w ksiegarni bedzie dostepna ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.03.2015 00:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Już jest dostępna - zaraz Ci wyśle na priv, bo nie chcę tu robić reklamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 25.03.2015 02:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 25.03.2015 04:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Dzień dobry Fighteeer! Adresik proszę... Jutro wysyłam fanty i nie ma to tamto. Adan i Poli muszą chwilę poczekać na dwie kolejne lawendy za wspaniałą walkę. Postaram się machnąć tak szybko jak to możliwe Ale adresy będą potrzebne. Będzie jeszcze gorące serce, tylko chciałbym się Was poradzić komu je przyznać... http://i2.fmix.pl/fmi853/caa714900006e4a4550c0801 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 25.03.2015 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Wyraziliśmy wielkie zainteresowanie Fundacją, ale względy proceduralne, także koszty działania takiej fundacji sprawiły, że łatwiej było działać bez fundacji. Teraz jesteśmy w komfortowej sytuacji - fundacja Złotowianka nie pobiera żadnego procentu od wpłat. Możemy w porozumieniu z Nimi prowadzić dowolne akcje pomocy. O to chyba wszystkim nam chodzi... No tak, ale tylko na rzecz osób, które w tej fundacji mają założone konto. A to nie o to raczej chodzi....Chyba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.03.2015 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Serio?No to moim skromnym zdaniem... serce rodzicom Julki i Karoliny, za niezłomną walkę.Spośród biorących udział w licytacji i prowadzących ją nie da się wybrać jednej osoby.Dasz Adanowi, nie dasz Fighterowi?Dasz Żelce, nie dasz Kendrze czy Nefer...? A rodzice dziewczynek mogą być dla wszystkich przykładem jak pokonywać to, co nie do pokonania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 25.03.2015 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Fanty wczoraj wysłane do osób które podały adresy Mam nadzieję, że wszystko dojdzie szybko ( no Żelki to już nie da się przebić ale mam nadzieję że wybaczycie ) Carver tak sobie myślę że tym razem Ci nie pomogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 25.03.2015 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Dzień dobry ...Będzie jeszcze gorące serce, tylko chciałbym się Was poradzić komu je przyznać... Trudny wybór. A może na jakąś kolejną aukcję zostawić? Myślę, że walka byłaby zażarta, bo to naprawdę piękne, gorrrrące serducho. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 25.03.2015 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 (edytowane) Tomasz131 i Nelli Sza prosze o kontakt - nie udalo sie wyslac wiadomosci .... edit: dobra Tomasz-a juz znalazlem, moj blad przy wpisywaniu nicka Edytowane 25 Marca 2015 przez fighter1983 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.03.2015 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Zgadzam się z Depsią- to Rodzice Dziewczyn toczą prawdziwą walkę. Serio? No to moim skromnym zdaniem... serce rodzicom Julki i Karoliny, za niezłomną walkę. Spośród biorących udział w licytacji i prowadzących ją nie da się wybrać jednej osoby. Dasz Adanowi, nie dasz Fighterowi? Dasz Żelce, nie dasz Kendrze czy Nefer...? A rodzice dziewczynek mogą być dla wszystkich przykładem jak pokonywać to, co nie do pokonania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kontradmiral86 25.03.2015 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Serio? No to moim skromnym zdaniem... serce rodzicom Julki i Karoliny, za niezłomną walkę. Spośród biorących udział w licytacji i prowadzących ją nie da się wybrać jednej osoby. Dasz Adanowi, nie dasz Fighterowi? Dasz Żelce, nie dasz Kendrze czy Nefer...? A rodzice dziewczynek mogą być dla wszystkich przykładem jak pokonywać to, co nie do pokonania. Popieram. Dziękuję Prababko za śliczną bombkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.03.2015 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Już jest dostępna - zaraz Ci wyśle na priv, bo nie chcę tu robić reklamy. tez prosze o namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.03.2015 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 co do serducha tez popieram zdanie ze dla Rodzicow Ksiezniczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 25.03.2015 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 kontradmirał:hug:Na tym forum pobrałam bezpłatne lekcje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts