dorkaS 25.03.2015 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Uff, dotarłam, poniżej prezentuję zestawik, który się właśnie pakuje. Lada moment wyruszy w drogę i powinien z początkiem tygodnia być u Mirasowych Dzieciaków. Niestety bliźniaczek w kolorze blond nie posiadam.http://i903.photobucket.com/albums/ac233/dorekspl/P1180796_zpsw8ixaqtb.jpgDotarła również reprezentacja ekipy muratorowej (wszelkie podobieństwo do osób jest zupełnie przypadkowe).http://i903.photobucket.com/albums/ac233/dorekspl/P1180797_zps7elekta4.jpg PS> Za kilka dni zdjecia znikną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 25.03.2015 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Świetny zestawik! Nawet psa mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 25.03.2015 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Przepiękne klocki! Ale dzieci będą miały frajdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 25.03.2015 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Serducho koniecznie dla Rodziców Księżniczek Melduję, że Jedrkowi244 udało się uciec przed kotami. Dzięki za adresik. Remanenty i przepakowywania, które ostatnio wciąż robię zaowocowały odnalezieniem sporej części klocków Lego i Duplo. Chętnie doślę co nieco, co uzupełni zestaw od Dorki. Fotkę wkleję wieczorem Jagoda 51 – pisanki dotarły i są tak piękne jak na zdjęciach . Dziękl za piątą. Uroczy bonusik. Chutneja jeszcze nie degustowaliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciejka2 25.03.2015 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Ale fajny zestaw Duplo! Dzieciaki będą miały dużą frajdę! Popieram przedmówców, że gorące serducho powinno trafić w ręce Mirka i Edytki! Pozdrawiam ciepło Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 25.03.2015 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Kochani, poproszę jeszcze dwa adresy: Nelli Sza Jedrek244 Nelli rozumiem, bo ona ma roboty po kokardę i na pewno odezwie się jak zajrzy na fm. Jedrek, jeśli nie zgłosisz się z adresem do czwartku, to chyba Cię kotami poszczuję Mam trzy sztuki bojowe i nie zawaham się ich użyć pestka http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/h015.gif Już, już, już wysłałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.03.2015 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Nefer, jakbyś się nie wyrabiała, to się nie przejmuj, tylko zostaw adresy i powysyłamy ja swoje Ty swoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jedrek244 25.03.2015 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Melduję, że Jedrkowi244 udało się uciec przed kotami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 25.03.2015 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Mam już adres Nelli Czyli komplet. Właśnie wszystko pakuję i w piątek rozjedzie się po PL kurierem. Wszystkich zawiadomię, że kurier odebrał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.03.2015 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Nefer, jakbyś się nie wyrabiała, to się nie przejmuj, tylko zostaw adresy i powysyłamy ja swoje Ty swoje. Kochana, wysyła wszystko poza butelkami. Ja właśnie weszłam do domu i za chwilę znów jadę na spotkanie. Zadzwonię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 25.03.2015 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 z mojej strony donoszę, że wysłałam - poczta powinna dostarczyć w piątek/poniedziałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 25.03.2015 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Melduję ,że dziś rano przelew poszedł - piorytetem z mojego banku ! Wybaczcie ,że się przeciągało ! Carver - gorące serducho dla RODZICÓW ! To dla Rodziców będzie pieknym wspomnieniem z naszej aukcji dla Juleczki i Karolinki ! I melduję że mam już fant na kolejną aukcję ! Tylko niech ten mój internet działa dobrze , to zdążę ten fant wstawić ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 25.03.2015 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Miałem dziś rano wysłać wszystkie przesyłki. Choć brakuje mi jeszcze dwóch adresów. Niestety przesyłki nadam dopiero w piątek. Przepraszam ale trochę nam się kłopotów nawaliło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.03.2015 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Słuchajcie, rozmawiałam z Mirkiem.Edytka miała wypadek, jechała z Mamą Mirka i dziewczynkami, z podporządkowanej wbiło się w nie inne auto.Będzie na bank potrzebna dobra porada prawna, bo sprawcą jest były komendant policji i już widać, że są próby pozamiatania sprawy.Jest między nami jakaś osoba obeznana z prawem, radca prawny, adwokat, prokurator, policjant...?Odezwijcie się, proszę, do Mirka na priva, opowie szczegóły i na pewno poprosi o rady, bo już teraz widać, że wsparcie prawne będzie potrzebne.Piszę to po uzgodnieniu z Mirkiem oczywiście.Jeszcze raz bardzo proszę o pomoc prawną dla nich, kontakt do Mirka na pw. Aha - dziewczynki całe, choć mocno wystraszone, Edytka w domu już, zerwane mięśnie karku, mama Mirka też w domu, choć ucierpiała najbardziej.Całe szczęście, że nikt nie odniósł bardzo poważnych obrażeń... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 25.03.2015 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 O qrcze...się porobiło :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.03.2015 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 o cholera Mirek, Edyta trzymajcie sie cieplo mam nadzieje, ze szybko ktos sie odezwie... ' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 25.03.2015 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Porada na odległość jedynie rozjaśni sprawę. Tam trzeba adwokata na miejscu, żeby przypilnował sprawy i nie dopuścił do ukręcenia sprawie łba. Na policję w tej sytuacji bym nie liczył, więc poszkodowani zostają sami przeciwko wszystkim... Miras trzeba brać prawnika. Tylko on będzie w stanie wycisnąć wszelkie należności z ubezpieczenia. Jeśli już są jakieś próby zatuszowania sprawy należy powiadomić Wydział Spraw Wewnętrznych TUTAJ są wszystkie dane wszystkich wydziałów. Wystarczy informacja, oni zrobią co trzeba. Nie ma się co szczypać z kolesiami. Jak im siądą z wewnętrznego zaraz przestaną kombinować. Zdrowia i spokoju. Jesteśmy z Wami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JAGODA 51 25.03.2015 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Jagoda 51 – pisanki dotarły i są tak piękne jak na zdjęciach . Dziękl za piątą. Uroczy bonusik. Chutneja jeszcze nie degustowaliśmy Pestko ciszę się, że przesyłka dotarła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 25.03.2015 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Carver - podpisuję się pod tym co napisałeś ! Niestety - u mnie siostrzeniec miał "ukręconą " sprawę w podobnych okolicznościach ! Od początku i to szybko - dobry prawnik ! Mirku i Edytko trzymajcie się ciepło !Uściski ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 25.03.2015 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Mirku, trzymajcie się. Dobrze, że obrażenia nie wielkie. Pozdrowienia dla całej dzielnej Rodzinki. Przesyłka od martaMarcia już doszła. Poszewki na podusie piękne Bardzo dziękuję i buziaczki za bonusową czwartą siostrę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts