Tomaszs131 25.03.2015 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 (edytowane) Ja mam niestety podobne doświadczenie. Policja w pościgu zabiła mojej byłej siostrę. Osierociła dwójkę małych dzieci.Na początku zaproponowali rodzinie jednorazowe odszkodowanie w kwocie 10k zł. Później w prywatnej rozmowie jeden oficer wydziału kryminalnego, który opiekował się rodzina po wypadku stwierdził, ze "...z policja się nie wygra..."Miejmy nadzieje, ze w przypadku Mirka małżonki będzie inaczej. Radze z policjantem rozmawiać przez adwokata.Powodzenia Edytowane 25 Marca 2015 przez Tomaszs131 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 25.03.2015 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 O kurcze.. Mirku, Edytko, trzymajcie się, kochani. Fighter, masz zapchaną skrzynkę!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 25.03.2015 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 AgnesK ! Napisałam Ci na priva co i jak z naszą lekcją ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kontradmiral86 25.03.2015 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Mirku,Edytko trzymajcie się.Fanty mogą poczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 25.03.2015 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 AgnesK ! Napisałam Ci na priva co i jak z naszą lekcją ! A ja Ci odpisałam (Odpisałam, prawda??) Za to fighter chyba zaręczać się szybko nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balto 25.03.2015 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Jakby to nie poskutkowało, to można równie dobrze iść do dziennikarza opisać sytuacje i poprosić by pogrzebał - zawsze coś takiego "dobrze się sprzedaje" a i władza nagle lubi zmienić front Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 25.03.2015 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Tak Aguś - odpisałaś I Jesteśmy umówione ! Super !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 25.03.2015 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Miras jeśli chodzi o prawnika, to Ci pomożemy, choć dobry sam zadba o honorarium. Pisz skargę do Biura Spraw Wewnętrznych KW Policji. Nie ważne, czy mocno kombinują. Ważne, żeby było pismo/mail. Inaczej udupią sprawę. Nie pieprz się z baranami. Druga sprawa- obdukcja i opinia lekarska na piśmie, pomoc psychologa na piśmie. I nie ważne, czy komuś się śnią złe sny... Nie masz czym dojechać do pracy, koszt dojazdu. Dzieci nie mogą dojechać na rehabilitację to samo. Z policją tylko przez prawnika. To jest państwo w państwie inaczej się nie da. Jak coś to pisz na priv pomogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 25.03.2015 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Mirku - bardzo mi przykro. Szczęście w nieszczęściu, że nikomu nic poważnego się nie stało. zaraz po przeczytaniu Twojego postu leciałam szukać co to jest ten stachanowiec, teraz znam kolejne słowo po Polsku.., niby tyle lat tutaj, a wciąż mam braki Żelko , mam nadzieję, że nie zrozumiałaś tego opacznie - to miał być podziw i komplement Przesyłka dotarła już wczoraj - pisanki są piękne, bardzo dziękuję Ja za swoje wysyłanie zabieram się jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 25.03.2015 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Carver ! Świetnie - dobrze, że Jesteś ! Dzieki Wielkie ! Pomoc w takiej sprawie jak u Mirka - jest bezcenna ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 25.03.2015 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Oj,Miras,trzymajcie Się mocno.Chyba zapowiada Ci się "gra na kolegów":(Bez 7 dniowego pobytu w szpitalu łatwiej taką sprawę mu ukręcać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 25.03.2015 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Oj,Miras,trzymajcie Się mocno.Chyba zapowiada Ci się "gra na kolegów":(Bez 7 dniowego pobytu w szpitalu łatwiej taką sprawę mu ukręcać Powyżej siedmiu prokurator i robi się ciepło w d... Nie odpuszczaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eedytaa 25.03.2015 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 o kurcze trzymam kciuki, żeby sie wszystko dobrze skończyło Przesyłki wyślę jutro lub w piątek, przepraszam, że tak późno, ale dziecko mi się rozchorowało i nie mam jak wyjść na pocztę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.03.2015 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Dobrze, że Dziewczynki i Dziewczyny są całe... Edzia.. adres poproszę.... bo przesyłki muszę wysłać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.03.2015 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Mirku, mam nadzieję, że wszystko dobrze się zakończy. Szybkiego powrotu do zdrowia dla Edyty i Mamy. Trzymajcie się! Zochna, oczywiście, że zrozumiałam to jako komplement. Nefer, poczekam spokojnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bpis 26.03.2015 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 Mirku i Edytko - Otrzymałam przepiękne bombki (raczej bomby:D) od Prababki. Cudna, koronkowa robota:yes:. Dziękuję pięknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 26.03.2015 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 bpisdzięki za sygnał,ze doszły:0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciejka2 26.03.2015 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 O Matko!! Aż mnie zmroziło!Dobrze, że "jako tako" jesteście cali.Życzę szybkiego powrotu do zdrowia i siły do walki z tym kretynem!Może uderz do jakiegoś dziennikarza śledczego? On sobie z nimi poradzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 26.03.2015 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 ojej co za wiadomość! Mocno trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia! Trzymajcie się i nie odpuszczać nie odpuszczać!!! Hanss proszę o adres -jeszcze tylko Twój fant mi został do wysłania a przez weekend mnie nie ma i będziesz czekał do poniedziałku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 26.03.2015 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 Cześć Graty wysłane, proszę oczekiwać listonosza Adan potrzebuję adres. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts