Kendra 30.03.2015 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 kontradmiral, Melisko - cieszę się, że przesyłki dotarły Nefer, Żelko - ja tam naleweczkę mogę we wrześniu odebrać, chyba że coś się skicha, to dam znać jak już będzie tak daleko nic się nie pali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.03.2015 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 Ok, Kendra, dzięki. Mi już głupio jest, bo raz, że Nefer mnie w trakcie aukcji (z powodu mojej choroby, jak mnie usłyszała, to od razy mnie pognała do łóżka) wyręczała kiedy tylko mogła, to teraz jeszcze mnie z tą przesyłką wyręcza, a sama nie wie kiedy kawę sobie zaparzyć taka zalatana jest. Nef, coś przygotuję dla Ciebie w podziękowaniu, jakiś mały upominek. Już nawet wiem co. Akurat dla Ciebie będzie, jak znalazł na kawę, a i pamiątka będzie na tę aukcję teeeż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.03.2015 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 Edzia dzięki za adres Walus24, Pestka i Edzia trunki wysłałam dzisiaj priorytetem pocztą wiec na 90% powinny być jutro. Mam nadzieję, że dotrą całe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cormac 30.03.2015 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 Hej. Dopiero dzisiaj udało mi się wrócić do żywych. AgnesK buty wyslane dzisaj rano, na priva przesłalam numer przesyłki. Przepraszam za opóźnienie, ale kompletnie nas rozlożyło. Czy ktoś ma namiary na Hanssa ? Odbija mi wiadomości do niego, adres mi potrzebny , żeby wysłać rum. Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balto 30.03.2015 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 W kwestii pomysłu z mediami - może dość brutalny chwyt ale zadziała aż miło. Po info do rzecznika i o tym, że jest koło was taki znajomy dziennikarz pani z ubezpieczenia zmieni front i będzie się wam należało wszystko... A i do policjantów szepnie żeby się nie wygłupiali z kombinowaniem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 31.03.2015 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 wyslalam dzis paczke, mam nadzieje ze sloiczki beda cale, w ramach przeprosin za opoznienie dolozylam pare drobiazgow kredkowo-plastelinowych pozdrawiam i znow sie wyautowuje, do nastepnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 31.03.2015 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 Nefer,książka dotarła ,dziękuję najmocniej:hug: Trafiła mi sie jak znalazł na święta do poczytania bo pogoda bardziej barowa niż spacerowa. Ma bardzo przejrzysty ,zachęcający do lektury układ i faktycznie pięknie pachnie(sukcesem?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 31.03.2015 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 Hurrra udało się dziś wysłać wszystkie przesyłki No dobra jednej nie wysłałem bo zwyczajnie zapomniałem ale jak nic jutro to zrobię. w kwestii samochodu to taaaką wiadomość wysmarowałem, że hohohoho. No i efekt od razu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balto 31.03.2015 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 Miras: jak ktoś kiedyś powiedział w pewnych sprawach zawsze mieć dobrze pod ręką jeden z dwóch argumentów: czyli argument siły, albo argument prawnika.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.03.2015 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 Nefer,książka dotarła ,dziękuję najmocniej:hug: Trafiła mi sie jak znalazł na święta do poczytania bo pogoda bardziej barowa niż spacerowa. Ma bardzo przejrzysty ,zachęcający do lektury układ i faktycznie pięknie pachnie(sukcesem?) Bionda, mam nadzieję, że Ci się spodoba Jest dość nietypowa, bo nie trzeba jej czytać "ciągiem" a komentarze potrafią obalić tezę autora rozdziału. To trochę taki dialog. Miało być prosto i zrozumiale o strategii - więc chyba na Święta się nada (swoją droga - fatalny czas ma Poczta Polska) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.03.2015 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 Wszystko od Żelki już odebrałam - napełniam i wysyłam jutro kurierem. przepraszam za opóźnienie - wciąż jestem z niedoczasie (własnie weszłam do domu po spotkaniu). Mam nadzieję, że wyczekane będzie lepiej smakowało :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 31.03.2015 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 Kochani licytujący moje fanty, właśnie skończyliśmy z Pawłem pakowanie. To znaczy ja byłam od logistyki, a Paweł od pakowania Ale udało się Czekam tylko na dwa adresy, które, mam nadzieję, dotrą jak najszybciej i wysyłam paczuszki. To znaczy wyślemy wszystkie paczki jutro, a w razie, gdyby te dwa adresy (napisałam privy) nie dotarły do jutra, to im wyślę po prostu później. Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 01.04.2015 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 Melduję, że świecznik dotarł - jest SUPER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 01.04.2015 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 Witaj Nelli ! Już napisałam do Ciebie na priv ! Tak jak pisałam dopiero zaczął działać internet ! Pozdrowienia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 01.04.2015 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 pestko....odgruzuj skrzynkę, bo nie mogę wiadomości wysłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanss 02.04.2015 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 Przepraszam, że "do końca nie byłem w temacie" - myślałem, że te aukcje potrwają dłuuużej,aby zebrać więcej pieniążków, dzisiaj dokonałem wpłaty na konto fundacji. W przyszłości proszę mnie informować na PW, zawsze w takim celu dołożę "parę groszy" .....Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 02.04.2015 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 Melduję, że otrzymałam słodkie fanty od Mirasa, pachną pięknie, a smakują pewnie jeszcze lepiej (degustacja jeszcze dziś) Również obraz od Szocika juz dawno jest ze mną Tola, cieszę się,że poszewki się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.04.2015 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 Edzia dzięki za adres Walus24, Pestka i Edzia trunki wysłałam dzisiaj priorytetem pocztą wiec na 90% powinny być jutro. Mam nadzieję, że dotrą całe... Czy przesyłki dotarły w całości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 02.04.2015 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 AgnesK-książka dotarła:)Rzucili sie na nią od razu "dwaj górale").Na szczęście mam dedykację (dziękuję)i wąttpliwości czyja ona rozwiane:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kontradmiral86 02.04.2015 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 Wusiu,dżemik dotarł w całości:-)Bardzo dziękuję. Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts