Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ok, Kendra, dzięki. :hug:

Mi już głupio jest, bo raz, że Nefer mnie w trakcie aukcji (z powodu mojej choroby, jak mnie usłyszała, to od razy mnie pognała do łóżka) wyręczała kiedy tylko mogła, to teraz jeszcze mnie z tą przesyłką wyręcza, a sama nie wie kiedy kawę sobie zaparzyć taka zalatana jest.

Nef, coś przygotuję dla Ciebie w podziękowaniu, jakiś mały upominek. Już nawet wiem co. Akurat dla Ciebie będzie, jak znalazł na kawę, a i pamiątka będzie na tę aukcję teeeż. :wiggle:

Hej.

Dopiero dzisiaj udało mi się wrócić do żywych. AgnesK buty wyslane dzisaj rano, na priva przesłalam numer przesyłki. Przepraszam za opóźnienie, ale kompletnie nas rozlożyło.

Czy ktoś ma namiary na Hanssa ? Odbija mi wiadomości do niego, adres mi potrzebny , żeby wysłać rum.

Pozdrawiam wszystkich.

W kwestii pomysłu z mediami - może dość brutalny chwyt ale zadziała aż miło. Po info do rzecznika i o tym, że jest koło was taki znajomy dziennikarz pani z ubezpieczenia zmieni front i będzie się wam należało wszystko... A i do policjantów szepnie żeby się nie wygłupiali z kombinowaniem...

Nefer,książka dotarła ,dziękuję najmocniej:hug:

Trafiła mi sie jak znalazł na święta do poczytania bo pogoda bardziej barowa niż spacerowa.

Ma bardzo przejrzysty ,zachęcający do lektury układ i faktycznie pięknie pachnie(sukcesem?):hug:

Bionda, mam nadzieję, że Ci się spodoba :) Jest dość nietypowa, bo nie trzeba jej czytać "ciągiem" a komentarze potrafią obalić tezę autora rozdziału. To trochę taki dialog. Miało być prosto i zrozumiale o strategii - więc chyba na Święta się nada (swoją droga - fatalny czas ma Poczta Polska)

Wszystko od Żelki już odebrałam - napełniam i wysyłam jutro kurierem. przepraszam za opóźnienie - wciąż jestem z niedoczasie (własnie weszłam do domu po spotkaniu). Mam nadzieję, że wyczekane będzie lepiej smakowało :) :)

Kochani licytujący moje fanty, właśnie skończyliśmy z Pawłem pakowanie. To znaczy ja byłam od logistyki, a Paweł od pakowania :stirthepot:;)

Ale udało się :) Czekam tylko na dwa adresy, które, mam nadzieję, dotrą jak najszybciej i wysyłam paczuszki.

To znaczy wyślemy wszystkie paczki jutro, a w razie, gdyby te dwa adresy (napisałam privy) nie dotarły do jutra, to im wyślę po prostu później.

Pozdrawiam serdecznie!

Przepraszam, że "do końca nie byłem w temacie" - myślałem, że te aukcje potrwają dłuuużej,aby zebrać więcej pieniążków, dzisiaj dokonałem wpłaty na konto fundacji. W przyszłości proszę mnie informować na PW, zawsze w takim celu dołożę "parę groszy" :bye:.....Pozdrawiam.