Zochna 14.05.2015 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 Dzień dobry , czy zastałam TAR ? TAR czy dotarł do Ciebie guitar guitar ? I hope so Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.05.2015 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 czesc Zochna, dotarla przesyleczka juz dawno ale przyznaje z OGROMNYM wstydem, ze nawet nie zostala rozpakowana:oops::oops:moze sie uda w weekend. w kazdym razie i tak dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 14.05.2015 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 Mam nadzieję, że nikogo nie pominąłem w wysłanych fantach i wszystkie dotarły. Jeśli tak nie jest proszę o wiadomość. Jeszcze raz dziękuję wszystkim za aukcję dla Julusi i Karolci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiek 15.05.2015 03:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2015 Mirku, do mnie wszystko dotarło za co pięknie dziękuję.ps. myślami juz jestem na następnej aukcji:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 15.05.2015 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2015 hej, przeoczyłam licytację, dorzucam cegiełkę teraz buziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiek 15.05.2015 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2015 hej, przeoczyłam licytację, dorzucam cegiełkę teraz buziaki! Pozwolę sobie podziękować w imieniu Julii i Karoliny:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 15.05.2015 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2015 czesc Zochna, dotarla przesyleczka juz dawno ale przyznaje z OGROMNYM wstydem, ze nawet nie zostala rozpakowana:oops::oops:moze sie uda w weekend. w kazdym razie i tak dziekuje TAR najważniejsze, ze dotarło obowiązku rozpakowywania nie ma miłego łikendu i takiego bardziej slow life - też bym sobie życzyła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.05.2015 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2015 bedzie mily weekend, dzis wolne a jutro wybieram sie na targi ogrodnicze na nasz renk, potrwaja do niedzieli. musze zanabyc pare roslinek i obadac co z nowosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts