Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Edziu, już mogę edytować, mam nadzieję, że Kendra też już może, prosimy umożliwić też Kendra aktywny udział w tej aukcji, ktoś z nowych, młodszych też powinien się doszkalać. ;-) . No i ponieważ przy ostatniej aukcji Nefer tak pieknie wszystko z fighterem organizowała koło tych przesyłek, dobrze by było gdyby Nefer też miała możliwość aktualizacji. Nefer proszę Cię zgódż się!!

Poproszę śliczną serwetę DPS-i za 80zł:)

Dwa słówka o wykończeniu bombek:)Jest do uzgodnienia,czy mam je ja ukrochmalić,czy dołaczę baloniki i krochmal -wtedy nabywca ukrochmali sobie przed zawieszaniem :)Obawiam się,ze w transporcie uszkodzi się krochmal i i tak ponownie trzeba je bedzie usztywniać:)Do usług:)

Edziu, już mogę edytować, mam nadzieję, że Kendra też już może, prosimy umożliwić też Kendra aktywny udział w tej aukcji, ktoś z nowych, młodszych też powinien się doszkalać. ;-) . No i ponieważ przy ostatniej aukcji Nefer tak pieknie wszystko z fighterem organizowała koło tych przesyłek, dobrze by było gdyby Nefer też miała możliwość aktualizacji. Nefer proszę Cię zgódż się!!

Ja zawsze chętnie, tylko nie mam uprawnień :)

fighter, super, że znowu chcesz przesyłkami się zająć!

Edziu, w aktualizacji Ci nie pomogę, bo nie dostałam takiej możliwości, ale kibicować tutaj z Wami będę. :hug:

Nefer czy ja dobrze rozumiem, że obie moje butelki zatankujesz? :wiggle:

Obie zatankuję:)

Drodzy stali aukcjonariusze, czekamy na pomysły, jak zaktywizować też wykonawców i firmy na forum, by włączyły się do aukcji

trzeba bylo przed o tym pomyslec.... na koniec ostatniej aukcji wspominalem, ze chetnie zajme sie kolejna akcja - tylko przygotowanie i zebranie firm producenckich zajmuje troche czasu. przed...to trzeba przygotowac.

a jak w lutym nie mialem co robic - bylby akurat miesiac na przygotowanie sie jak hitler do wojny....

Malo tego wszyscy teraz sa przed sezonem - sa budzety marketingowe, PR-owe, itd.... mozna bylo zebrac dziesiatki tysiecy zlotych....

No i pytanie co mozemy dac w zamian?

mozna bylo aukcje zrobic na allegro z logo sponsorow.... pomyslow i sponsorow znalazloby sie wielu....

Teraz troche za pozno.

jakieś okno dachowe bym policytowała ;) a cel szczytny!!

za malo czasu na zorganizowanie.

wszystko mozna bylo ogarnac.... tynki NQG na 250m2 np.... wraz z gruntem...

tylko jak prosilem - wczesniej... na poczatku stycznia zacznijmy przygotownia :

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?233213-Nowe-akcja-i-aukcje-na-forum-wiosna-2015

to jakos bez echa przeszlo.

A teraz sezon sie zaczyna... nie bedzie na to czasu...

Redakcjo - nastepnej zimy...