EDZIA 09.03.2015 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 Dusiek, Żelko nie jest tak dobrze - nie ogarnę tego sama. Zwłaszcza w aktualizacji wyników i listy fantów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 09.03.2015 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 Poprosiłam Redakcję na pw o nadanie uprawnień. Czekam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 09.03.2015 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 Mam uprawnienia, czuwam do 15 i potem znów wieczorem będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.03.2015 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 Edziu, już mogę edytować, mam nadzieję, że Kendra też już może, prosimy umożliwić też Kendra aktywny udział w tej aukcji, ktoś z nowych, młodszych też powinien się doszkalać. . No i ponieważ przy ostatniej aukcji Nefer tak pieknie wszystko z fighterem organizowała koło tych przesyłek, dobrze by było gdyby Nefer też miała możliwość aktualizacji. Nefer proszę Cię zgódż się!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.03.2015 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 Kendra super, to ja od 15.00 do 20.00. Potem już wysiadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 09.03.2015 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 Koło 21:00 już powinnam być przy kompie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bpis 09.03.2015 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 Hurra! Wreszcie się dzieje! Poproszę zestaw bombek dzierganych szydełkiem od Prababki za 50zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 09.03.2015 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 Dziękujemy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 09.03.2015 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 Poproszę śliczną serwetę DPS-i za 80zł Dwa słówka o wykończeniu bombek:)Jest do uzgodnienia,czy mam je ja ukrochmalić,czy dołaczę baloniki i krochmal -wtedy nabywca ukrochmali sobie przed zawieszaniem :)Obawiam się,ze w transporcie uszkodzi się krochmal i i tak ponownie trzeba je bedzie usztywniać:)Do usług:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 09.03.2015 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 Git, przypomne tylko: jestem w stanie ogarnac przesylki krajowe , miedzynarodowka mnie zabije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 09.03.2015 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 Prababko - Dziękujemy! Dobrze Fighter - Dziękujemy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.03.2015 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 Edziu, już mogę edytować, mam nadzieję, że Kendra też już może, prosimy umożliwić też Kendra aktywny udział w tej aukcji, ktoś z nowych, młodszych też powinien się doszkalać. . No i ponieważ przy ostatniej aukcji Nefer tak pieknie wszystko z fighterem organizowała koło tych przesyłek, dobrze by było gdyby Nefer też miała możliwość aktualizacji. Nefer proszę Cię zgódż się!! Ja zawsze chętnie, tylko nie mam uprawnień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.03.2015 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 fighter, super, że znowu chcesz przesyłkami się zająć! Edziu, w aktualizacji Ci nie pomogę, bo nie dostałam takiej możliwości, ale kibicować tutaj z Wami będę. Nefer czy ja dobrze rozumiem, że obie moje butelki zatankujesz? Obie zatankuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 09.03.2015 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 Drodzy stali aukcjonariusze, czekamy na pomysły, jak zaktywizować też wykonawców i firmy na forum, by włączyły się do aukcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 09.03.2015 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 Drodzy stali aukcjonariusze, czekamy na pomysły, jak zaktywizować też wykonawców i firmy na forum, by włączyły się do aukcji trzeba bylo przed o tym pomyslec.... na koniec ostatniej aukcji wspominalem, ze chetnie zajme sie kolejna akcja - tylko przygotowanie i zebranie firm producenckich zajmuje troche czasu. przed...to trzeba przygotowac. a jak w lutym nie mialem co robic - bylby akurat miesiac na przygotowanie sie jak hitler do wojny.... Malo tego wszyscy teraz sa przed sezonem - sa budzety marketingowe, PR-owe, itd.... mozna bylo zebrac dziesiatki tysiecy zlotych.... No i pytanie co mozemy dac w zamian? mozna bylo aukcje zrobic na allegro z logo sponsorow.... pomyslow i sponsorow znalazloby sie wielu.... Teraz troche za pozno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.03.2015 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 (edytowane) Bo do tego trzeba się przygotować.Tak na "już" to Redakcja może ze swojej bazy wyciągnąć firmy na forum i wysłać do nich linka do akcji na priva. Edytowane 9 Marca 2015 przez Nefer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 09.03.2015 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 Aukcja na forum to pierwszy etap. Kolejne mogą być z inicjatywy forumowiczów albo redakcji, ale musi to być jakiś konkretny pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 09.03.2015 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 jakieś okno dachowe bym policytowała a cel szczytny!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 09.03.2015 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 jakieś okno dachowe bym policytowała a cel szczytny!! za malo czasu na zorganizowanie. wszystko mozna bylo ogarnac.... tynki NQG na 250m2 np.... wraz z gruntem... tylko jak prosilem - wczesniej... na poczatku stycznia zacznijmy przygotownia : http://forum.muratordom.pl/showthread.php?233213-Nowe-akcja-i-aukcje-na-forum-wiosna-2015 to jakos bez echa przeszlo. A teraz sezon sie zaczyna... nie bedzie na to czasu... Redakcjo - nastepnej zimy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.03.2015 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 Obie zatankuję Dzięki Nef! No i mam nadzieję, że już masz uprawnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts