Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

EDZIU Serdecznie dziękuję za "aktualizację" i kilkukrotną przybitkę cenki wywoławczej :)

Cuda cuda ja mam endorfiny level extreme

Kendra może spróbuj je jakoś zapakować i też wystawić na aukcję. Dla tych bardziej leniwych super sprawa. Nic się robi, a czuje się człowiek niesamowicie ;)

• Odpowiedzi 2,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

PIęknie :) Kochani ja zaraz ruszam do Wrocławia (w piątek, sobotę i niedzielę mam wykłady cały dzień, więc nie pomogę :( )Będę zaglądać jednak, bo nie wytrzymam, ale raczej na chwilkę. Od poniedziałku jestem do Waszej dyspozycji :)

Kendra może spróbuj je jakoś zapakować i też wystawić na aukcję. Dla tych bardziej leniwych super sprawa. Nic się robi, a czuje się człowiek niesamowicie ;)

Carver super pomysł na endorfiny - fanty.... Nie tylko dla leniwych.... ja od miesiąca jestem na odwyku papierosowym ...:) zatem deficyt ogromny.

A ja znów z gratami... :D

Carver super pomysł na endorfiny - fanty.... Nie tylko dla leniwych.... ja od miesiąca jestem na odwyku papierosowym ... zatem deficyt ogromny.

Współczuję, choć nie doświadczyłem tego rodzaju deficytu, to wiem jak trudno jest przetrwać. Posiedź chwilę tutaj i bez pakowania endorfinki prosto z fabryki ;)

Dzień dobry :)

Miras - Najlepszego i 100 lat :)

Zestaw nr.3 kubeczków z czekoladą Choco Cup- 50 zł :)

to ja zestaw nr4 za 50zl :p

Miras Happy Birthday!!!

http://images.sklepy24.pl/80691181/301/medium/poduszka-zycie-zaczyna-sie-po-40-tce-pods09.jpg

Edytowane przez Mmelisa

Witaj Żelko :) Jak zdrówko?

Dzięki craver, lepiej, ale jeszcze trzyma. Dziecek natomiast już wesoły i to jest najważniejsze.

Nefer, będziemy we weekend pilnować.

Mnie, z kolei nie będzie 18,19,20, bo jedziemy w Polskę, na już wcześniej umówioną wizytę.

Dziś po 15-tej, jestem, tak do 20.., 21. góra.