Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dębowy okrąglak z autografem poproszę ;)... na początek 20,-

(chyba) opal 10,-

króliki w mięcie ;) 90,-

spać nie mogę... może jeszcze coś wymyślę:rolleyes:... na słodycze się czaję ;)

Rasia, wszystko dodane, kroliki w miecie dodane do: fanty diany teresy poz.2. Innych krolikow mietowych nie znalazlam.Pozdrawiam.

Żelka ja to ludzi odstraszam a nie przyciagam - taki wredny charakter, wiec bedzie ciezko w tym temacie :)

Ale tak sobie dzisiaj myslalem - ze jak mi "spadna" moje aktualne aukcje gdzie prowadze, to moze by tak jeszcze sprobowac powalczyc o Lawende... ale przeciwnik srogi strasznie i grubo idzie....

No to tak na wszelki wypadek lawendę podnoszę do 630 zł.

Czekajac na ranne ptaszki, kupilam sobie slodkosci: swiateczny upominek nr.3 za 80 zl, oraz czekoladowe kubki poz. nr. 10 za 50 zl /fanty Mirasa /

Stan na ta chwile to 4805 zl

Dusiek - wielkie dzięki za nocny dyżur ...i licytacje buźka:)

Edytowane przez EDZIA

Drodzy Forumowicze,

z jakiej wy gliny ludzie, tak szlachetni, tak zaangażowani? Ze złotej. Dziękujemy!!!

Sygnalizujemy tu i ówdzie, że mamy plan, by dzięki Forum Muratora udało się zabrać całą kwotę. Dlatego teraz będziemy poszerzać akcję o udział innych mediów oraz będziemy starali się zaangażować firmy. O to Was też prosimy - spróbujmy zainteresować zaprzyjaźnione firmy, pracodawców. A może sami macie firmy i warto pomóc instytucjonalnie? Na pewno nie oczekujemy, że 65 tys. zbiorą sami Forumowicze.

A teraz nowina! Kulminacją naszej akcji będzie wielkie spotkanie forum w Warszawie pod koniec września. Tam chcemy zaprosić wszystkich darczyńców, tam chcemy cieszyć się, że Julka i Karolina będą chodzić, będą biegać. Będzie też wiele innych atrakcji i zdarzeń bliskich forumowiczom. Będzie prawdziwa muzyka i artyści.

Koniec września - kochani, warto pracować na tak wspaniałe wydarzenie, jak spotkanie ludzi szczęśliwych - naszych małych Forumowiczek, ich Rodziców (Wszystkiego najlepszego dla Czterdziestolatka) i ludzi o sercach ze złota, czyli Was.

;)Witam serdecznie pozytywnie naładowana energią tu zgromadzoną. Nie straszny nam dziś ani piątek, ani 13, ani to co za oknem ...u mnie szaro, buro i deszczowo. Przejmuję dyżur, serdecznie dziękuję wszystkim licytującym w nocnym:) A teraz sobie zaczekam aż adan 1407 zrobi zakupy;) :)

podbijam Butelka nr.1 Żelki oczywiście z nalewką :) do 130

Mogę już aktualizować czy jeszcze się na coś zdecydujesz???;) , adan 1407 Serdecznie dziękuję za zakupy i poprawę humoru.:wiggle:

Poprosimy:

Plakietka Forum wypalona techniką pirografii w dębowym okrąglaku średnicy ok. 35cm - 95 zł

Fiu, fiu fiuuuuu, ale - piękna licytacja Redakcjo - DZIĘKUJĘ :):):)

No praaaaaaawie w 5tyś mamy ;)

Edytowane przez EDZIA

To na dobry początek późnego poranka w piątek 13 ( u nas słoneczko ale wieje).

Poproszę dżem wiśniowy nr 2 od Wusi za 45zł

Pozdrawiam słonecznie

:hug::hug:DZIĘKUJĘ