Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Edziu, do której masz dyżur, to znaczy od której ja mam pilnować, bo widzę, że Ty rano jesteś.

Dzień dobry Wam Wszystkim!

Do 15 tej, Żeluś będę pilnować aukcji a Ty wpadaj i pisz plissssssss tak pięknie potrafisz zachęcać i dziękować za licytacje:)

• Odpowiedzi 2,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

To przekręcam licznik

reprodukcje malowane ustami od Kendry za 25zł poproszę :-)

JESTEŚ WIELKA:hug::hug::wiggle: - wczoraj dzień z czwórkami dziś z piątkami się zapowiada....póki co mamy 5005 zł ( mam nadzieję, ze nie namieszałam w Neferowych excelkach ;)) ....

:D fajnie tu wejść od samego rana, szarzyzna za oknem, ale tu się humor poprawia! ;)

skoro moje fanty znalazły chętnych, dorzucam kolejne (znalazłam jeszcze jedną skrzyneczkę z biżuterią, po prostu nie wiem, kiedy tyle mi się tego uzbierało :D:rolleyes:

:D fajnie tu wejść od samego rana, szarzyzna za oknem, ale tu się humor poprawia! ;)

skoro moje fanty znalazły chętnych, dorzucam kolejne (znalazłam jeszcze jedną skrzyneczkę z biżuterią, po prostu nie wiem, kiedy tyle mi się tego uzbierało :D:rolleyes:

To prawda humor tu można skutecznie poprawić:wiggle:. Melduję, że nowe fanty już w galerii:wiggle:

dzięki Edzia, pssst przy wklejaniu pozycję nr 3 zdublowałaś - wisiorek z opalu :)

Dziękuję, już poprawiłam... idę zrobić drugą kawę;)

Dzień dobry Wszystkim !

Jak dobrze się Tu DZIEJE ! :wiggle:

Wiadomość od Szanownej REDAKCJI wspaniała !

Po takiej wiadomości to teraz - tylko osiągnięcie CELU AUKCJI !:)

przez nas Wszystkich i Firmy z Forum !:)

A także finalne spotkanie NAS Wszystkich !!:wiggle:

A no i właśnie - tak się cieszę ,że najważniejszego

zapomniałam !

Romanciu ! - Świecznik zostawiam Tobie !:)

A ja bardzo proszę o serwetę Pestki !

Serweta nr 14 kwadratowa 66 cm - proszę za 60 zł :)

RD Mówisz, masz Wielkie dzięki :):):).... coraz bardziej humor mi się poprawia, choć 13 piątek :cool::cool::cool:

Super, to mi się podoba :) RD2011

Pozwolę sobie ponamawiać uczestników aukcji i oczywiście tych co tu dopiero zajrzą.

Włocławkowe duże, - 24 cm średnicy, głębokie talerze malowane kobaltem są naprawdę ładne i nie koniecznie trzeba je wieszać na ścianie, choć 3 razem wyglądałyby bardzo ładnie w niemal każdej kuchni lub jadalni. Świetnie nadadzą się na podanie na ogrodowym stole wesołej sałtki, pysznych ciasteczek, albo po prostu truskawek.

Nigdy nie były używane. Są częścią sporej kolekcji polskich fajansów, które zbierałam w połowie lat 70-tych.

Edytowane przez pestka56

Edziu !:)

Ta 13 - ka będzie najlepszą trzynastką ! I obali mity o

pechowej 13- tce !:)

A jeszcze firmy "forumowe" dołączą się do pomocy

to dopiero będzie dobrze !! :)

w moim przypadku jednak pechowa ta 13tka ;) dzisiaj odczulam i to baaardzo...

niemniej ciesze sie ze aukcja idzie pieknie w gore :yes:

Pestko,antyki:)

A ja mam gorącą ,spod szydełka żółtą ,jedyną taką serwetkę od Prababki,ale nie umiem wstawiać zdjęć:( (Zabrzmiało dałabym Ci...:))I nie moge zwalić winy na 13,bo uwielbiam 13:)To mój pusty informatycznie mózg:)DPSia ,poratujesz?,może ktoś ?:)