Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Jeśli ktoś ma problem ze wstawieniem zdjęć

Prześlijcie na mojego maila [email protected] wraz z opisem i ceną wywoławczą. Wstawię natychmiast w wątek.

Jestem dziś przy komputerze na pewno do 24.

• Odpowiedzi 2,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mmeliso ! :)

To trzymam kciuki na lepszą całość tego dnia !:)

U mnie pech to już trwa od 8-go marca ! Akurat na dzień

Kobiet ! Kurka wodna dobrze ,że koniec zimy !!

Potrzebuję słońca - tak jak my Wszyscy !

Pestko !

Też myślę o wystawieniu fantów , jak mi się jakoś uda,

to napiszę na Twojego maila !:)

eee tam, wg mnie to nie był błąd - jak są na jednym zdjęciu, to 1. wzajemnie się, że tak powiem, podbijają i podkreślają urodę, 2. aż człowieka kusi by kupić wszystkie trzy :D

(tylko że ten akurat człowiek już nie bardzo miałby gdzie trzy sztuki trzymać - a swoją drogą, jaki one mają rozmiar? )

Pestko,antyki:)

A ja mam gorącą ,spod szydełka żółtą ,jedyną taką serwetkę od Prababki,ale nie umiem wstawiać zdjęć:( (Zabrzmiało dałabym Ci...:))I nie moge zwalić winy na 13,bo uwielbiam 13:)To mój pusty informatycznie mózg:)DPSia ,poratujesz?,może ktoś ?:)

Ślij na maila, kochana, zaraz się zrobi! :)

eee tam, wg mnie to nie był błąd - jak są na jednym zdjęciu, to 1. wzajemnie się, że tak powiem, podbijają i podkreślają urodę, 2. aż człowieka kusi by kupić wszystkie trzy :D

(tylko że ten akurat człowiek już nie bardzo miałby gdzie trzy sztuki trzymać - a swoją drogą, jaki one mają rozmiar? )

24 cm średnicy, czyli standard jak głęboki talerz. Kształt to coś pośredniego między szeroką miską, a talerzem na zupę.

O fajnie, bo ja wpadłam podziękować za fanty i za licytację:hug:. Komu w drogę:bye: .... jeszcze wcześniej z mężem do lekarza. Zerknę może wieczorkiem:bye:. No to Żelko owocnego dyżuru.:):):)