Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kochani, jeszcze są fanty bez właściciela. Nie wierzę, że nie znajdą swojego nowego właściciela! :rolleyes:

Fant Kendra:

2. Kalendarz przekazany przez zabrzańskie cheerleaderki ENERGY,A3- Cena wywoławcza 35 zł

Fant Szocika2. Książka, "Dolina Tęczy" - cena wywoławcza - 10zł

Fanty od Pestki:

5. Serweta Cioci śr. 78cm - Cena wywoławcza - 70 zł

6. Małe serwetki, śr. 23 cm, 3 szt komplet - Cena wywoławcza - 30zł

10. Głęboki talerz nr.2 Włocławek- Cena wywoławcza - 15z

13. Srebrny krzyż na łańcuszku (do wyboru) - Cena wywoławcza - 30 zł

15. Serweta - kwadrat średni 46cm - Cena wywoławcza - 25 zł

16.Serwetki kwadraty (2 szt) 30cm - Cena wywoławcza - 30 zł

Fanty od wiwik

4. Ręcznie robiony komplet naszyjnik+bransoletka z bladoróżowych korali cena wywoławcza 20 zł

5. Wisiorek pozłacany - litera W, z warstwą opalizujących kamyczków - cena wywoławcza 10 zł

Edytowane przez Żelka
kolory

W weekend mam zamiar robić pisanki więc może jeszcze jakiś pisankowy fant dołożę, tradycyjną metodą pszczelim woskiem będą malowane :)

Super, tradycja górą!!! Na pewno znajdą się chętni!!! Dziękujemy bardzo w imieniu Karolci i Julci!!! :)

To ja chcę dzisiaj (choć przez chwilę) pocieszyć się Lawendą carvera. Daję 700:) I nie wiem do jakiej sumy dojdziemy;)

Nigdy żaden mój obraz nie osiągnął nawet połowy tej ceny... Poli nie wiem co powiedzieć... Jesteś NIESAMOWITA!!! :D

Wydaje mi się, że dwa moje duże talerze znalazły nowe właścicielki ;). Możesz Żelko sprawdzić? :)

Wiwik - talerz nr 1

Diana-teresa – nr 3 (post 518)

Tak, wpisane jest, ale został jeszcze jeden talerz, talerz nr 2. i ten tylko jest na liście do wzięcia.

Ale bardzo dziękuję, że mnie pilnujecie, przy Waszej pomocy na pewno nie narozrabiam! :hug:

Wcale się nie dziwię!!! Ta lawenda aż pachnie, taka piękna jest!!!

Jak sobie tylko przypomnę, jak craver nieśmiało pytał, czy wystawiać obrazy..., a tu proszę, jaką furorę robią obrazy cravera!!!

A wszystko po to by uśmiech Dzieciom - Julci, Karolci, Krzysiowi Ich Rodzicom przywrócić!!!

Jesteście niesamowici!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!