Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Ale się do niego nie przyzwyczajaj:) Coś mi się wydaje, że wielu spośród nas będzie szukać nagród pocieszenia pod koniec aukcji;)

szalona Kobieta....

jezeli adan1407 Cie pzrelicytuje to wpadniesz i wszystkie po kolei bedziesz licytowac?

Poprosze o informacje kto wysyla sam, a kto chce kuriera ode mnie, bo naliczylem 103szt przesylek na chwile obecna, co mnie lekko zaskoczylo ale i ucieszylo, natomiast taka ilosc przesylek hamuje mnie w licytacji. a cos bym jeszcze powalczyl w sumie...

Edytowane przez fighter1983

• Odpowiedzi 2,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Noo, lepiej by było aby każdy sam swoje fanty wysyłał, a to co fighter by wydał na przesyłki niech trafy do Julci i Karolci.

Fighter, ja swoje fanty sama powysyłam.

tak robimy? na 100%?

ok, to zakladam ze ilosc przesylek spadnie mi do ok 10szt w takim ukladzie poprosze:

1. Lawenda, akryl na płótnie. Wymiary- 40x50 - fighter1983 -1000zł

2. Bukiet bzu, akryl na płótnie, wymiary- 40x40 - fighter1983 - 300 zł

3. Żaglowiec na płótnie, wymiary 15x21 - fighter1983 -200zł

Edytowane przez fighter1983

tak robimy? na 100%?

Wierzę, że każdy kto wystawiał cokolwiek liczył się z tym, że będzie trzeba to przesłać.

Prosimy Forumowiczów którzy wystawiają swoje fanty o wypowiedzenie się na ten temat!!

Wysyłamy samy, każdy swoje fanty sam wysyła, a fighter1983 niech kwotę za przesyłki przeznaczy dla Dzieci? Zgadzacie się?

Co ja w ogóle pytam....

Redakcja wciąż jeszcze nie podała terminu.

Aaaa, to jak już będzie wiadomo, to proszę o info, bo nie będzie mnie jakiś czas i przegapić mogę co nieco :)