polikarpia 09.03.2015 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 Zastanawiam się z czego moge jeszcze zrezygnować (świateczne palenie fajek juz zarzuciałam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.03.2015 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 Dziękujemy pięknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 09.03.2015 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 Zastanawiam się z czego moge jeszcze zrezygnować (świateczne palenie fajek juz zarzuciałam;) nic mi nie mow... ja juz do klientow "na luzie" z gorki bede jezdzic ewbuxxxo?!!!! podholujesz mnie na budowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polikarpia 09.03.2015 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 no zesz.... musze budzet sprawdzic kiedy ta aukcja sie konczy? przelicytuje Cie na 5 sek przed koncem bo tak to my sie tu pozarzynamy... 375 - fighter1983 Nie strasz...ja już się do niej przyzwyczaiłam...miej litość...Lawenda 400. (A kiedy koniec akcji? Bo zaczynam się bać) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.03.2015 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 Witam miło Wszystkich ! Bardzo proszę o świecznik naszego Carvera za 50 zł Będzie baaardzo pasował do domku z gliny ! Dziękujemy pięknie. Wierzę w to, że świecznik jeszcze poleci w górę, bo jest wyjątkowy i jedyny w swoim rodzaju, więc RD2011 przygotuj się do walki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 09.03.2015 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 Polikarpio ! Świecznik - to mój ci on ! Bardzo ale to bardzo już go widzę jak się ładnie prezentuje w domku ! Jeszcze mnie kusi ten obraz płynącego po falach statku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polikarpia 09.03.2015 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 nic mi nie mow... ja juz do klientow "na luzie" z gorki bede jezdzic ewbuxxxo?!!!! podholujesz mnie na budowe? Podholuje, obiecam wszystko;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polikarpia 09.03.2015 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 Polikarpio ! Świecznik - to mój ci on ! Bardzo ale to bardzo już go widzę jak się ładnie prezentuje w domku ! Jeszcze mnie kusi ten obraz płynącego po falach statku! Kupuj, drugiej takiej okazji prędko nie będzie. Co spojrzysz na obrazek to pomyslisz o nas wszystkich:) A swiecznik odpuszczę, może fighter weźmie ze mnie przyklad:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 09.03.2015 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 Nie strasz...ja już się do niej przyzwyczaiłam...miej litość...Lawenda 400. (A kiedy koniec akcji? Bo zaczynam się bać) no jak Ty dopiero zaczynasz sie bac, a ja juz na holu u ewbuxxxo to chyba faktycznie poczekam na ostatnie sekundy aukcji.... na razie wiedziesz prym ale nie wazne jak sie zaczyna a jak sie konczy W ostatniej licytacji z Redakcja walczylem, teraz Ty... dobrze ze moja butelka poki co nie cieszy sie zainteresowaniem BTW: pamietaj ze jezeli wygrasz to przesylke dostarczy moj kurier... ja bym jej bez obecnosci saperow nie otwieral :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 09.03.2015 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 Żelko ! Taak jeeest ! O świecznik to będę walczyć bardzo ! Zobaczymy jeszcze zo ze statkiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 09.03.2015 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 Kupuj, drugiej takiej okazji prędko nie będzie. Co spojrzysz na obrazek to pomyslisz o nas wszystkich:) A swiecznik odpuszczę, może fighter weźmie ze mnie przyklad:P nie mozesz odpuszczac tego co ja odpuscilem jako pierwszy.... odpuscilem Ci swiecznik, statek - tez 4U... odpusc mi Lawende ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.03.2015 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 Zastanawiam się co craver powie jak zobaczy jak poszybowały jego fanty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 09.03.2015 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 Zastanawiam się co craver powie jak zobaczy jak poszybowały jego fanty... przebil "duzego slonia" z ostatniej aukcji ... ale bylem zadowolony ze "slonie" poszly grubo fajne uczucie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polikarpia 09.03.2015 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 nie mozesz odpuszczac tego co ja odpuscilem jako pierwszy.... odpuscilem Ci swiecznik, statek - tez 4U... odpusc mi Lawende ! Wiesz co...boję się, że ktoś "z przyczajki" nas wykończy...to mi spędza sen z powiek, a zostało go zaledwie 5h. A poza tym...jestem bezlitosna, paczkę otworzę, nie jestem za bardzo do życia przywiązana;) A odpuszczanie "nielawendy" się nie liczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 09.03.2015 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 Wiesz co...boję się, że ktoś "z przyczajki" nas wykończy...to mi spędza sen z powiek, a zostało go zaledwie 5h. A poza tym...jestem bezlitosna, paczkę otworzę, nie jestem za bardzo do życia przywiązana;) A odpuszczanie "nielawendy" się nie liczy. to moze jakis deal... placimy po 350 i pol roku wisi u Ciebie i pol roku u mnie ? jako konsorcjum sobie kupimy? 700 to nas nie przebija chyba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polikarpia 09.03.2015 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 to moze jakis deal... placimy po 350 i pol roku wisi u Ciebie i pol roku u mnie ? jako konsorcjum sobie kupimy? 700 to nas nie przebija chyba? Zastanowię się, propozycja godna wielkiego taktyka. Ale...ja nieufna jestem:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.03.2015 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 Nie nadążam za Wami, licznik mi się zepsuł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 09.03.2015 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 Zastanowię się, propozycja godna wielkiego taktyka. Ale...ja nieufna jestem:D lol... spojrz w moje opinie w stopce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polikarpia 09.03.2015 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 OK, to ja się zamykam, będziemy gadac tylko o forsie:) Dobrej nocki, idę nabierać sił do jutrzejszej walki! (to było do Żelki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 09.03.2015 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 Nie nadążam za Wami, licznik mi się zepsuł... czysto hipotetycznie, czy mozemy z polikarpia zrobic konsorcjum? zlozymy wspolna oferte na np. 700 w tej chwili i miedzy soba ustalamy budzet do walki w ostatnich sekundach z ewentualnymi przeciwnikami, ktorzy beda nam chcieli podpylic Lawende? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts