Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zastanawiam się z czego moge jeszcze zrezygnować (świateczne palenie fajek juz zarzuciałam;)

nic mi nie mow... ja juz do klientow "na luzie" z gorki bede jezdzic :) ewbuxxxo?!!!! podholujesz mnie na budowe? :p

no zesz.... musze budzet sprawdzic :) kiedy ta aukcja sie konczy? przelicytuje Cie na 5 sek przed koncem :) bo tak to my sie tu pozarzynamy...

375 - fighter1983

Nie strasz...ja już się do niej przyzwyczaiłam...miej litość...Lawenda 400. (A kiedy koniec akcji? Bo zaczynam się bać)

Witam miło Wszystkich !:)

Bardzo proszę o świecznik naszego Carvera za 50 zł

Będzie baaardzo pasował do domku z gliny !:wiggle:

Dziękujemy pięknie. Wierzę w to, że świecznik jeszcze poleci w górę, bo jest wyjątkowy i jedyny w swoim rodzaju, więc RD2011 przygotuj się do walki! ;)

Polikarpio !

Świecznik - to mój ci on ! Bardzo ale to bardzo już

go widzę jak się ładnie prezentuje w domku !:rolleyes:

Jeszcze mnie kusi ten obraz płynącego po falach statku!:)

Kupuj, drugiej takiej okazji prędko nie będzie. Co spojrzysz na obrazek to pomyslisz o nas wszystkich:) A swiecznik odpuszczę, może fighter weźmie ze mnie przyklad:P

Nie strasz...ja już się do niej przyzwyczaiłam...miej litość...Lawenda 400. (A kiedy koniec akcji? Bo zaczynam się bać)

no jak Ty dopiero zaczynasz sie bac, a ja juz na holu u ewbuxxxo to chyba faktycznie poczekam na ostatnie sekundy aukcji....

na razie wiedziesz prym :)

ale nie wazne jak sie zaczyna a jak sie konczy :)

W ostatniej licytacji z Redakcja walczylem, teraz Ty... dobrze ze moja butelka poki co nie cieszy sie zainteresowaniem :)

BTW: pamietaj ze jezeli wygrasz to przesylke dostarczy moj kurier... ja bym jej bez obecnosci saperow nie otwieral :) :) :)

Kupuj, drugiej takiej okazji prędko nie będzie. Co spojrzysz na obrazek to pomyslisz o nas wszystkich:) A swiecznik odpuszczę, może fighter weźmie ze mnie przyklad:P

nie mozesz odpuszczac tego co ja odpuscilem jako pierwszy....

odpuscilem Ci swiecznik, statek - tez 4U... odpusc mi Lawende !

Zastanawiam się co craver powie jak zobaczy jak poszybowały jego fanty... :wiggle:

przebil "duzego slonia" z ostatniej aukcji ... ale bylem zadowolony ze "slonie" poszly grubo :) fajne uczucie.

nie mozesz odpuszczac tego co ja odpuscilem jako pierwszy....

odpuscilem Ci swiecznik, statek - tez 4U... odpusc mi Lawende !

Wiesz co...boję się, że ktoś "z przyczajki" nas wykończy...to mi spędza sen z powiek, a zostało go zaledwie 5h. A poza tym...jestem bezlitosna, paczkę otworzę, nie jestem za bardzo do życia przywiązana;) A odpuszczanie "nielawendy" się nie liczy.

Wiesz co...boję się, że ktoś "z przyczajki" nas wykończy...to mi spędza sen z powiek, a zostało go zaledwie 5h. A poza tym...jestem bezlitosna, paczkę otworzę, nie jestem za bardzo do życia przywiązana;) A odpuszczanie "nielawendy" się nie liczy.

to moze jakis deal... placimy po 350 i pol roku wisi u Ciebie i pol roku u mnie ?

jako konsorcjum sobie kupimy? 700 to nas nie przebija chyba?

Nie nadążam za Wami, licznik mi się zepsuł... :jawdrop:

czysto hipotetycznie, czy mozemy z polikarpia zrobic konsorcjum?

zlozymy wspolna oferte na np. 700 w tej chwili i miedzy soba ustalamy budzet do walki w ostatnich sekundach z ewentualnymi przeciwnikami, ktorzy beda nam chcieli podpylic Lawende?