Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nie wiem czy to czas i miejsce na takie uwagi ale w moim odczuciu bardzo niewielu forumowiczów bierze udział w tej aukcji,biorąc pod uwagę ich liczbę i zasięg forum:wtf:

bionda raczej powinniśmy sie cieszyc, ze jest nas tyle...

Fajter, myślę, że Bionda powiedziała to, o czym inni z nas też myślą. Podlicz nas – ile osób tu zalicytowało i wstawiło fanty? Tak dla ciekawości nawet.

A ile osób jest na forum? Wiadomo, nie wszyscy mogą, ale też fanty są różne, albo można wstawić coś, co innych zachęci. :)

Romana,jak zawsze masz rację;)

Sto,a co:P

Romana dzieki...

bionda - no tak jeszcze nie mialem... nie zdazylem nawet excelka otworzyc a tu - baaaach Kiermusówka zmieniła włascicielke :) dziekujemy....

pestka - zaraz wymysle sobie funkcje w xls-ie do podliczeń

Na chwilę obecną mamy 39-ciu unikatowych forumowiczów, którzy prowadzą w licytacjach.

Nie przygotowywalem xls-a dla tej statystyki, aby miec informacje ile osob wzielo udzial - a teraz przesledzenie tego od poczatku byloby bardzo trudne.

Róbmy swoje i nie oglądajmy się na innych... niech oni się tam żrą w tych swoich wątkach - my tu mamy bardzo bliski cel - 10k za chwile... juz tylko 190zł !

Coś mi się wydaje,że najlepsze zakupy na święta zrobię na tej aukcji:)

Czekoladki,naleweczka...mniam.:rolleyes:

To zazdroszcze... bo ja głównie nawet nie wiem co licytuje - licytuje - i bedzie niespodzianka :)

Idę sobie trochę popracować.:bye:

wiesz jak to dziala?

tylko na chwile pojdziesz i od razu sie chetny na Twoj fant znajduje... wczoraj na 15minut poszedlem.. i mi polikarpia zrobila taki numer:

Fighter sobie poszedł? Lawenda 1100zł

i wez tu czlowieku wstan na chwile od kompa... nawet sie wysikac nie pozwoli taka polikarpia... siedzi tam cicho i tylko czeka, zeby sobie ktos poszedl i juz podpieprza fanta :)

Edytowane przez fighter1983