Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Słoneczkiem jesteś i tyle!!! A jak jesteś zmęczony, to mogę już pilnować.

p.s. dodałam serwetkę moją do fantów

Dziekuje. W sumie chetnie sobie pzrerwe zrobie i moge byc wieczorem.

xls- aktualny na godzine 15:05, fanty dodane, licznik na 10405.

Good luck :) Żelka - teraz w Twoich rekach aukcja.

fighter is away

Dziękuję :)

Może i dobrze z tą serwetą. U mnie na nią miejsca nie ma, ale moja Kaśka ma wspaniały okrągły stół w kuchni. Kawał pięknego olejowanego dębu. Jeszcze obrus biały, albo ecru jako podkład pod nią uszyję.

Reszta moich serwet, jeśli nie znajdą się chętni zostanie użyta jako koronkowe wstawki w firanki kuchenne i łazienkowe. :wiggle:

Kochani,

wielki sukces tygodnia, który minął, to Wasza zasługa, szczodrość i Wasz entuzjazm. Dziękujemy!

Nie ogłaszamy jeszcze daty końca aukcji, bo liczymy, że zaczną także wchodzić firmy. Możemy obiecać podziękowania na stronach www i uroczysty finał na spotkaniu forum w Warszawie 26 września.

Prosimy Was także o nagłaśnianie naszej akcji - i zapraszanie firm. To wielkie święto pomocy - na pewno każdemu darczyńcy przyniesie wiele satysfakcji i korzyści wizerunkowych. Dzięki temu, że jest Fundacja Złotowianka, gdzie dzieci mają konto, nie ma problemu z formalną stroną aukcji.

Gorąco zapraszamy firmy obecne na Forum. To świetna okazja, by zaistnieć wśród społeczności forum i przyczynić się do życiowego szczęścia Julki i Karoliny.

Edytowane przez Redakcja

Fighter, jeszcze jutro nie ma Kendry, to jak jutro robimy?

ja jutro dla odmiany musze troche popracowac, bede przy kompie caly czas, ale na forum tak co pol godzinki moge wpadac. od 8 pewnie bede ...

Czyli Żelko dzisiaj musimy duzo nakręcic.

Szanowni Panstwo, wynik jest zacny, to prawda, ale nie ma coi spoczywac na laurach... ta "dyszka" to na dobry poczatek, i sugerowalbym zapomniec o niej, tak jakby jej nie bylo.

Potrzeby sa duzo wieksze jak wiemy, wiec... prosze prosze.... licytowac, nie spac .... samo sie nie nazbiera.

Malymi kroczkami... trzeba by bylo dzisiaj wieczorem jeszcze tak do rownego rachunku chociaz ze 2600 nazbierac.

ja jutro dla odmiany musze troche popracowac, bede przy kompie caly czas, ale na forum tak co pol godzinki moge wpadac. od 8 pewnie bede ...

Ja też tak mogę bywać na forum. Dziś podglądałam, ale w aktualizowaniu nie miałam z Tobą szans;)