Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cały weekend to ja do studentów we Wrocławiu mówiłam :) Nie rozerwę się :)

jakos slabo to przekalkulowalas:

1 - Sierpc blizej niz Wroclaw - duzo blizej

2 - klaps trwa krocej niz wyklad

3 - jakbys mnie nie zostawila samego z Twoim bukietrem bzu na plotnie - moze jeszcze bylby Twoj :)

nie potrzebujesz astystenta, zeby Ci takie sprawy planowal - mialabys ciekawszy week :p

A Ty się tak nie przyzwyczajaj do tego bzu, bo nie znasz dnia ni godziny Przyjacielu :)

wez przyklad z Tomasz131 i tez sobie slonia zalicytuj i wygraj :)

****edit do ogloszenia**** kupie 2x ladunek C4 z zapalnikiem czasowym ok. 250g :)

plus szukam sprytnie umiejacej szyc osoby w okolicach Sierpca... zlece zszycie pluszowych zabawek :)

Szanowni Panstwo:

mamy 2 fanty bez włascicieli poki co:

Żelkowa serwetka ręcznie robiona

Godzina lekcji z j.niemieckiego z AgnesK w Opolu lub zdalnie przez skype, tel, teleportal itd....

prosze licytowac.

a'propos pluszowych zabawek - to sie swietnie sklada, bo mozna takie wylicytowac - z przeznaczeniem dla Ksiezniczek. Czyli dwa w jednym !

Pestka dzielnie licytuje i czeka na wspolzawodnikow !:)

Poprosze komplet Zelkowych pisanek za 70 zl.

Dziekujemy: Zochna 2 jaja dla Ciebie, no chyba ze znajdzie sie ktos, kto bedzie chcial Ci je odebrac

Bry :) Fighter starczy 70gr. Szkody budowlane chcesz wyrządzić? ;)

wiesz jak jest... jakis remoncik... elewacyjke sie przy okazji zrobi ... jakis wykonawca z forum moze :)

Nowoczesny rynek wymaga niekonwencjonalnych rozwiazan w zdobywaniu klienta... najpierw go wysadzasz a pozniej mu remontujesz - i wiesz jaki jest zadowolniony?

ze tak powiem... kazda robota wychodzi wtedy bombowo :)

Ja pierniczę.....ale się tutaj dzieje :wiggle:

Ja mam pytanko... nie ogarnę tego wszystkiego teraz tutaj, i nie wiem czy pudełko na herbatę wystawione prze Nelcię jest w licytacji......proszę o odpowiedź, jeśli tak i za ile?

Już się dopatrzyłam.......daję 50zł :D

Sorry RD2011

Edytowane przez bogumil

Ja pierniczę.....ale się tutaj dzieje :wiggle:

Ja mam pytanko... nie ogarnę tego wszystkiego teraz tutaj, i nie wiem czy pudełko na herbatę wystawione prze Nelcię jest w licytacji......proszę o odpowiedź, jeśli tak i za ile?

jest, poki co jest w posiadaniu RD2011 za jedyne 30pln :) zapraszam serdecznie, z pewnoscia herbatka z tego pudelka smakuje zacnie :)