Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

To ja, póki co, podkupię Edzię

7. Bukowa Góra, kredka, farby wodne na papierze, do oprawienia za szybą. Wymiary 27x37 -Edzia - 100 zł

120zł

Do kiedy trwa licytacja? Chora jestem, nie mam siły śledzić a nie chcę przegapić. 2 dni mnie nie było i już Fighter mnie wygryzł... :(

Do kiedy trwa licytacja? Chora jestem, nie mam siły śledzić a nie chcę przegapić. 2 dni mnie nie było i już Fighter mnie wygryzł... :(

Nie wiemy... Redakcja tez nie wie... Dzisiaj rozmawialem telefonicznie z P. Andrzejem - wkrotce sie dowiemy.

EZS - kochaaaaaannnaaaa , fighter nie tylko Ciebie wygryzl... ja tu z połową licytujacych mam na pieńku... wreszcie w swoim żywiole ! A co !

A Nefer to juz do Sierpca sie wybiera :) przynajmniej tak obiecuje...

Nefer...

http://pliki.astrobud.pl/grafika/zwarty_gotowy.jpeg

Edytowane przez fighter1983

Kochani, prośba taka. Może w moich pestkowych talerz włocławkowy i serwetki oznaczyć jakimś nie zielonym. Myli patrzących, a ja je przecież z myślą o Fajterze podbiłam i nie mam nic przeciwko temu, żeby ktoś je przychołubił (za wyjątkiem ciociowej) :)

Kochani, prośba taka. Może w moich pestkowych talerz włocławkowy i serwetki oznaczyć jakimś nie zielonym. Myli patrzących, a ja je przecież z myślą o Fajterze podbiłam i nie mam nic przeciwko temu, żeby ktoś je przychołubił (za wyjątkiem ciociowej) :)

pestka - ja jestem daltonista .... ja musze miec straszne kontrasty zeby cos widziec...

Dziewczyny !!!! pomozcie - bo tego nie ogarne.

tak nawrzucalem tego Assasin'a i chyba we wrzesniu wypada tak sie na zlot ubrac :)

Nefer - :) Ale Ty tez, tak jak masz w avatarze !!!

nie chce sam wygladac jak glupek :)

Edytowane przez fighter1983

nie płacz. Zasuwaj :)

zrobimy taki deal: wystawiamy w fantach: "Nefer i fighter w strojach "sluzbowych" na spotkaniu forum we wrzesniu...

Ktos za to ciezkie pieniadze czuje polozy, zeby sie z nas posmiac - dla dziewczynek - deal?

zrobimy taki deal: wystawiamy w fantach: "Nefer i fighter w strojach "sluzbowych" na spotkaniu forum we wrzesniu...

Ktos za to ciezkie pieniadze czuje polozy, zeby sie z nas posmiac - dla dziewczynek - deal?

Zależy czy strój służbowy nie naruszy mojej delikatnej godności (mogę przyjść w mundurze syna :))

Zależy czy strój służbowy nie naruszy mojej delikatnej godności (mogę przyjść w mundurze syna :))

nie pieprz....ze nie wiesz o co chodzi :)

Ty wygladasz jak na avatarze, a ja jak na grafice wrzucanej tutaj

http://pliki.astrobud.pl/grafika/zwarty_gotowy.jpeg

ale wywolawcza ustawiamy na 700 min. :)

nie pieprz....ze nie wiesz o co chodzi :)

Ty wygladasz jak na avatarze, a ja jak na grafice wrzucanej tutaj

Kuźwa, już muszę zacząć sie odchudzać :)

ale deal? lol... skad Ty wezmiesz taki miecz ?!

No, sorry, ale ja już im ceny nie podbiję, a ktoś może jeszcze. Zrób jak uważasz, tylko zaznacz (może nawiasik z moim nickiem?), że jeśli nie pójdą, to wpłacam dla księżniczek tę cenę, która jest teraz.